Yarden is er voor u in regio Zuidwest Drenthe, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Zuidwest Drenthe

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Of u nu kiest voor een opbaring in het uitvaartcentrum Hoogeveen, een uitvaartcentrum of aula in uw woonplaats of een opbaring thuis. Of u nu kiest voor begraven of cremeren of voor een sobere of uitbundige uitvaart, wij luisteren naar uw uitvaartwensen en verzorgen de uitvaart conform deze wensen. Wij geven u advies over algemene zaken rondom de uitvaart, maar ook over specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden in Zuidwest Drenthe.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaartverzorger heeft mij goed in deze periode geholpen. Niets was te veel, en alles is volgens afspraak nagekomen.”

Ernst

Uitvaartzorg in regio Zuidwest Drenthe

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg

In de dienstverlening hechten we bij Yarden Uitvaartzorg veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom streven wij ernaar dat u bij ons steeds met dezelfde uitvaartverzorger te maken heeft. Hij denkt met u mee, geeft advies en regelt vervolgens op basis van uw wensen de hele uitvaart. Hij is tevens op de dag van de uitvaart aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals is afgesproken.

Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe verzorgt uitvaarten in:

Alteveen Hoogeveen Pesse
Drogteropslagen Kerkenveld Stuifzand
Elim Linde Tiendeveen
Fluitenberg Nieuweroord Veeningen
Hollandscheveld Noordscheschut Zuidwolde

Meer informatie over uitvaarten in Drenthe

Heeft u vragen of wilt u meer weten over uitvaartmogelijkheden? De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe helpt u graag verder. Neem contact met ons op, we vertellen u graag over alle uitvaartmogelijkheden in deze regio. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden zijn wij er voor u. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Vanuit ons uitvaartcentrum in Hoogeveen, onderhouden de uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe contacten met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en andere mogelijkheden in de buurt. In ons mooie uitvaartcentrum beschikken we over 5 mooie 24-uurs kamers. In deze kamers kunt u zoveel als u dat wenst bij uw dierbare zijn, zonder dat u daarvoor een bezoekafspraak hoeft te maken.

Wij werken veel samen met het Yarden crematorium Reestborgh in Meppel en crematorium De Boskamp in Assen. Als u kiest voor een andere locatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen wij dat ook voor u regelen.

Na de uitvaart: nazorg is belangrijk

Yarden Uitvaartzorg Zuidwest Drenthe kan u na de uitvaart helpen met diverse vormen van nazorg, zoals workshops op het gebied van rouw en verliesverwerking, of een opzegservice voor het eenvoudiger afhandelen van diverse administratieve zaken. Een gesprek met een van onze nazorgconsulenten kan u ook verder helpen.

Inspiratie opdoen voor een uitvaart in Zuidwest Drenthe

Op uitvaartgebied is veel mogelijk in de regio Zuidwest Drenthe. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën voor u verzameld.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE