"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Lucía Uitvaartzorg

Birgit Boer van Yarden & Lucía Uitvaartzorg kent alle begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de regio Zutphen. Ze helpt u graag om uw wensen op een rijtje te zetten en de beste afscheidslocatie te vinden. De dienstverlening van Yarden & Lucía wordt gewaardeerd met een 9,4.


Birgit Boer is uitvaartverzorgster in Zutphen

Birgit Boer is uitvaartverzorgster in Zutphen

Rouw verwerken doe je samen

Rouw verwerken doe je samen

Crematie of begrafenis regelen in Zutphen?

Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook. Als er iemand overlijdt die u dierbaar is, wilt u hem of haar het best mogelijke afscheid geven. Dit kan heel klein zijn of heel groot, als het maar bij de overledene past. Daar help ik u graag bij. Met rust, gevoel en inlevingsvermogen. Met raad en daad. Zo neem ik u alle zaken rondom de uitvaart uit handen waarmee u niet bezig wilt of kunt zijn. Mijn naam is Birgit Boer en ik ben uitvaartverzorger bij Yarden & Lucía Uitvaartzorg in Eerbeek.

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Ik heb ruim 8 jaar werkervaring in mijn vakgebied, waarvan 7 jaar voor Yarden in de provincie Gelderland. Ik streef ernaar om u zo goed mogelijk te begeleiden, vanaf het 1e contact tot het napraten over de uitvaart en de rekening. Tijdens de voorbereiding van de uitvaart hebben we veel contact en ben ik voor u het vaste aanspreekpunt. U kunt me dag en nacht bereiken met vragen over de uitvaart en de mogelijkheden. Zo kunt u erop vertrouwen dat alle afspraken daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Uitvaartmogelijkheden regio Zutphen

Yarden & Lucía Uitvaartzorg is goed bekend met alle begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in Zutphen en omgeving. U mag zelf bepalen waar uw dierbare de laatste dagen verblijft. Bijvoorbeeld thuis in de vertrouwde omgeving in een van de uitvaartcentra met opbaarmogelijkheden. En als u wilt, kunt u zelf de laatste verzorging bieden. Eventueel samen met de uitvaartverzorger.

Uitvaartverzorgingsgebied

Yarden & Lucía Uitvaartzorg Zutphen is gevestigd in Eerbeek en verzorgt uitvaarten in: 

Brummen Klarenbeek Terwolde Voorst
Eerbeek Leuvenheim Teuge Warnsveld
Empe Nijbroek Tonden Wilp
Hall Steenenkamer Twello Zutphen

Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

Dienstverlening

Er zijn veel uitvaartmogelijkheden, die ik als uitvaartverzorgster rustig met u doorneem. U kiest, ik organiseer. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen in welke uitvaartlocatie het laatste afscheid zal plaatsvinden. Ook de opmaak en invulling van de rouwbrief kunnen we samen maken. Een professionele drukkerij staat garant voor de goede kwaliteit van de aankondiging van de uitvaart.

De dag van de uitvaart

Natuurlijk staan uw wensen centraal op de dag van de uitvaart. U kunt zelf het programma bepalen. Ik sta u met raad en daad bij waar nodig. Samen zorgen we voor een afscheid waarop u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dat is belangrijk. Want een goed afscheid helpt je verder. Mijn dienstverlening eindigt niet bij de uitvaart. Ook daarna kunt u met al uw vragen bij Yarden & Lucía Uitvaartzorg Zutphen terecht. 

Nadenken over uw eigen uitvaart

Wilt u voor uzelf eens alle wensen en mogelijkheden met betrekking tot een crematie of begrafenis op een rijtje zetten? Dan kunt u bij Yarden & Lucía Uitvaartzorg Zutphen terecht. Samen inventariseren we vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden, ook als een afscheid (nog lang) niet aan de orde is. Zo weet u zeker dat uw wensen straks bekend zijn bij uw nabestaanden. Dat geeft een gerust gevoel.  

Samenwerkingsverbanden

Ik heb veel contacten met kwalitatief zeer goede partijen: bloemisten, een drukkerij, dragersgroepen en een steenhouwerij voor grafmonumenten. Ook werk ik samen met een fotograaf, een videoteam en een bedrijf dat DVD-presentaties voor u kan maken met foto's uit fotoalbums. Maar de belangrijkste samenwerking is die tussen u en mij!

Yarden & Lucia in het nieuws

Birgit Boer werd laatst geïnterviewd voor het Eerbeeks Weekblad.

Eerbeeks Weekblad: Yarden & Lucía

Over Birgit Boer

Luisteren, helpen, organiseren – en er zijn. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt