"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Verver Uitvaartzorg

Vanuit persoonlijke betrokkenheid met een brede kennis van de regio Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht adviseert Rudolf Verver van Yarden & Verver Uitvaartzorg u over de mogelijkheden in Papendrecht en omstreken. De dienstverlening van Yarden & Verver wordt gewaardeerd met een 9,4.


Uitvaartverzorger Rudolf Verver

Zwijndrecht

Crematie of begrafenis regelen in de de Drechtsteden?

Het overlijden van een dierbare naaste is een aangrijpende gebeurtenis, die iedere persoon op zijn eigen manier beleeft. Toch zult u in die emotionele tijd veel dingen moeten regelen, zoals de uitvaart. Yarden & Verver Uitvaartzorg ondersteunt u daar graag bij. Met persoonlijke aandacht en veel ruimte voor uw eigen invulling en wensen.

Uitvaartzorg met een goed gevoel

Uitvaartverzorger Rudolf Verver staat 24 uur per dag voor u klaar, met persoonlijke hulp en aandacht voor uw wensen. Kwaliteit, deskundigheid, integriteit en respect staan hoog in het vaandel: vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg. We luisteren naar uw wensen, ondersteunen, geven advies en regelen alles zoals u dat wilt, zodat u een goed gevoel aan het afscheid overhoudt. Want we weten als geen ander hoe belangrijk dat is voor uw rouwproces.   

Persoonlijke uitvaart

Een persoonlijke uitvaart, dat is in de afgelopen jaren voor het overgrote deel de standaard geworden. In plaats van het betreuren van het verlies, draait het steeds meer om het vieren van het voorbije leven van een geliefde. Yarden & Verver gaat daar uiteraard in mee. “Bij een ingetogen en introverte persoon krijg je een heel andere begrafenis of crematie dan bij iemand die van een feestje hield en nadrukkelijk aanwezig was. Tegelijkertijd zorgt het feit dat je uit zoveel vormen kunt kiezen er ook voor dat er behoefte is aan advies, aan hulp bij het maken van keuzes. Ook daarin denken we graag mee en gaan we naast familie en vrienden staan. Dat wordt, zeker in een hectische periode rond het overlijden, zeer op prijs gesteld.”

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

Als u de uitvaart laat verzorgen door Yarden & Verver Uitvaartzorg, geven we u alle steun die u op dat moment nodig heeft. We zijn een betrokken uitvaartorganisatie, die weet wat belangrijk is voor een uitvaart. Persoonlijke aandacht, rust en integriteit zetten we voorop. Daarom heeft u van het begin tot het einde Rudolf als vaste aanspreekpunt. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. 

Uitvaartmogelijkheden in Papendrecht e.o.

Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid met en brede kennis van de regio Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam kunnen we u uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de omgeving. Bovendien bieden we u de faciliteiten, professionaliteit en kwaliteit bieden die passen bij een grote landelijke uitvaartorganisatie als Yarden. We denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de best passende oplossing en mogelijkheden.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht

Yarden & Verver verzorgt uitvaarten in de regio Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht:

Alblasserdam Hendrik-Ido-Ambacht
Nieuw-Lekkerland Oud-Alblas
Papendrecht Streefkerk
Zwijndrecht

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio Papendrecht?

Keuzes maken is zeker niet gemakkelijk als de overledene zelf weinig tot niets heeft vastgelegd. Het kan ook anders, vertelt Rudolf: “Er zijn mensen die voor hun naderend einde al bij ons langskomen om alles te bespreken en te regelen. We merken dat bij zo’n voorbereiding de gang van zaken rond de uitvaart rustiger verloopt en er veel meer aandacht is voor het afscheid.”

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u. 

Aandacht voor detail en emoties

Yarden & Verver biedt uitvaartzorg in de breedste zin des woord. We regelen de laatste verzorging van uw dierbare en zorgen ervoor dat de overledene op een mooie en waardige wijze wordt opgebaard. Thuis of in een uitvaartcentrum in Papendrecht of omgeving, net wat u wilt. Daarnaast nemen we u alle zorg rond de organisatie van de uitvaart uit handen. Dan kunt u zich volledig richten op het afscheid van uw dierbare. We zetten ons volledig in om het afscheid voor u zo persoonlijk mogelijk te maken. Met aandacht voor details en emoties en met respect voor uw wensen.

Nadenken over uw eigen uitvaart

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid? We praten er graag eens over met u. De uitvaartverzorgers van Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht zijn er voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent. 

Samenwerking met uitvaartlocaties

Voor een optimale dienstverlening werken we samen met yardenhuis van Rotterdam en Essenhof Gemeentelijke Begraafplaatsen en Crematorium Dordrecht.

Bloemen, rouwboeketten en rouwkransen

Voor de verzorging van bloemen werkt Yarden & Verver Uitvaartzorg graag samen met Bloemisterij Het Kroontje.

Afscheidsarrangementen

Naast 'maatwerk' uitvaartzorg, biedt Yarden & Verver ook 4 verschillende afscheidsarrangementen. Bij deze arrangementen kiest u voor een afgebakend pakket aan dienstverlening voor de begrafenis of crematie, tegen een all-in prijs. U heeft dus vooraf duidelijkheid over de kosten van de uitvaart.

Elk afscheidsarrangement omvat sowieso de dienstverlening van de uitvaartverzorger, verzorging en opbaring van de overledene en de uitvaartplechtigheid. In het ene arrangement zijn de keuzes echter wat uitgebreider dan in het andere. U kunt kiezen uit de volgende afscheidsarrangementen: ingetogen, persoonlijk, eigentijds en exclusief.

Bekijk onze afscheidsarrangementen

Over Rudolf Verver

Uitvaartverzorger Rudolf Verver Vaak zijn het de details en de persoonlijke inzet die het tot een onvergetelijk moment maken Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Verver
Oostkil 1
3356 DB Papendrecht
BTW nr NL001520816B11

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten ook bij u in de buurt, in de regio Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt