"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Verver Uitvaartzorg

Vanuit persoonlijke betrokkenheid met een brede kennis van de regio Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht adviseert Corine Verver van Yarden & Verver Uitvaartzorg u over de mogelijkheden in Papendrecht en omstreken. De dienstverlening van Yarden & Verver wordt gewaardeerd met een 9,8.


Rouw verwerken doe je samen

Crematie of begrafenis regelen in Papendrecht?

Het overlijden van een dierbare naaste is een aangrijpende gebeurtenis, die iedere persoon op zijn eigen manier beleeft. Toch zult u in die emotionele tijd veel dingen moeten regelen, zoals de uitvaart. Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht ondersteunt u daar graag bij. Met persoonlijke aandacht en veel ruimte voor uw eigen invulling en wensen.

Uitvaartzorg met een goed gevoel

Uitvaartverzorgster Corine Verver en haar man Rudolf Verver vormen samen het team van Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht. We staan 24 uur per dag voor u klaar, met persoonlijke hulp en aandacht voor uw wensen. Kwaliteit, deskundigheid, integriteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel: vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg. We luisteren naar uw wensen, ondersteunen, geven advies en regelen alles zoals u dat wilt, zodat u een goed gevoel aan het afscheid overhoudt. Want we weten als geen ander hoe belangrijk dat is voor uw rouwproces. 

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

Als u de uitvaart laat verzorgen door Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht, geven we u alle steun die u op dat moment nodig heeft. We zijn een betrokken uitvaartorganisatie, die weet wat belangrijk is voor een uitvaart. Persoonlijke aandacht, rust en integriteit zetten we voorop. Daarom heeft u van het begin tot het einde Corine als vaste aanspreekpunt. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. 

Uitvaartmogelijkheden in Papendrecht e.o.

Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid met en brede kennis van de regio Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht kunnen we u uitgebreid informeren over de begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de omgeving. Bovendien bieden we u de faciliteiten, professionaliteit en kwaliteit bieden die passen bij een grote landelijke uitvaartorganisatie als Yarden. We denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de best passende oplossing en mogelijkheden.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht

Yarden & Verver verzorgt uitvaarten in de regio Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht:

Alblasserdam Hendrik-Ido-Ambacht
Nieuw-Lekkerland Oud-Alblas
Papendrecht Streefkerk
Zwijndrecht

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio Papendrecht?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u. 

Aandacht voor detail en emoties

Yarden & Verver biedt uitvaartzorg in de breedste zin des woords. We regelen de laatste verzorging van uw dierbare en zorgen ervoor dat de overledene op een mooie en waardige wijze wordt opgebaard. Thuis of in een uitvaartcentrum in Papendrecht of omgeving, net wat u wilt. Daarnaast nemen we u alle zorg rond de organisatie van de uitvaart uit handen. Dan kunt u zich volledig richten op het afscheid van uw dierbare. We zetten ons volledig in om het afscheid voor u zo persoonlijk mogelijk te maken. Met aandacht voor details en emoties en met respect voor uw wensen.

Nadenken over uw eigen uitvaart

Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hoe ziet u uw uitvaartplechtigheid? We praten er graag eens over met u. De uitvaartverzorgers van Yarden & Verver Uitvaartzorg Papendrecht zijn er voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent. 

Samenwerking met uitvaartlocaties

Voor een optimale dienstverlening werken we samen met yardenhuis van Rotterdam en Essenhof Gemeentelijke Begraafplaatsen en Crematorium Dordrecht.

Bloemen, rouwboeketten en rouwkransen

Voor de verzorging van bloemen werkt Yarden & Verver Uitvaartzorg graag samen met Bloemisterij Het Kroontje.

Afscheidsarrangementen

Naast 'maatwerk' uitvaartzorg, biedt Yarden & Verver ook 4 verschillende afscheidsarrangementen. Bij deze arrangementen kiest u voor een afgebakend pakket aan dienstverlening voor de begrafenis of crematie, tegen een all-in prijs. U heeft dus vooraf duidelijkheid over de kosten van de uitvaart.

Elk afscheidsarrangement omvat sowieso de dienstverlening van de uitvaartverzorger, verzorging en opbaring van de overledene en de uitvaartplechtigheid. In het ene arrangement zijn de keuzes echter wat uitgebreider dan in het andere. U kunt kiezen uit de volgende afscheidsarrangementen: ingetogen, persoonlijk, eigentijds en exclusief.

Bekijk onze afscheidsarrangementen

Onze bloemen webshop

Yarden & Verver heeft ook een webshop waarin u gemakkelijk en veilig online rouwboeketten kunt bestellen.

Bezoek onze webshop

Over Corine Verver

Afscheid nemen doe je met je hart. Maak kennis

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten ook bij u in de buurt, in de regio Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur