"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden Zwolle

In de regio Zwolle vindt u prachtige locaties voor een uitvaart en opbaring. De professionele uitvaartverzorgers van Yarden kennen deze locaties en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Yarden is altijd dichtbij met in Zwolle een eigen uitvaartcentrum.


Begrafenis of crematie in Zwolle

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Zwolle en omgeving? De uitvaartmedewerkers van Yarden laten u graag ons Uitvaartcentrum Kranenburg zien. Op loopafstand liggen 2 begraafplaatsen en een crematorium. Zo vindt u alles voor een goed afscheid op 1 terrein. Wilt u een uitvaart of opbaring op een andere locatie? Ook dan helpen wij graag.

Yarden Uitvaartcentrum Kranenburg

Uitvaartcentrum Kranenburg ligt in een groene omgeving, bij het prachtige park en begraafplaats Kranenburg. In ons uitvaartcentrum vindt u een ruime aula en 8 opbaarkamers. Vanaf het terras kijkt u uit op de natuur. Bij Uitvaartcentrum Kranenburg is het mogelijk om ‘s avonds afscheid te nemen, met fakkels en vuurkorven buiten.Tekst

Uitvaart regelen in Zwolle

Voor het regelen van een uitvaart in de regio Zwolle staan de uitvaartverzorgers van Yarden voor u klaar. Vanaf het moment van overlijden tot na de begrafenis of crematie. Wilt u bepaalde zaken graag zelf regelen voor de uitvaart? Dat is uiteraard geen probleem. Onze uitvaartmedewerkers weten precies waar u allemaal aan moet denken en helpen u graag.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaartplechtigheid regelen
 • het lichaam verzorgen
 • rouwboeket regelen
 • muziek verzamelen en controleren
 • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren
 • nazorg voor de nabestaanden

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers:

Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Wim de Graaf De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert. Maak kennis

  Uw uitvaartwensen vastleggen

  Hoe moet uw eigen uitvaart eruit zien? Heeft u daar al eens over nagedacht? Misschien weet u al of u begraven of gecremeerd wilt worden. Op welke locatie uw rouwdienst gehouden moet worden. Of van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Help uw nabestaanden en leg uw laatste of uitvaartwensen vast. Zodat zij geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar uw uitvaart kunnen regelen zoals u graag wilt.

  Hulp bij het vastleggen van uw wensen

  Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op onze locatie: Uitvaartcentrum Kranenburg.

  Zelf uw uitvaartwensen vastlegen

  U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen door het uitvaartwensenformulier in te vullen.

  Uitvaartwensen vastleggen

  De Yarden uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers van Vereniging Yarden. Zij helpen u om uw laatste wensen vast te leggen.

  Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in Overijssel:

  Wat kost een uitvaart in Zwolle?

  Hoeveel kost een uitvaart in de regio Zwolle? Dat hangt mede af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een begrafenis of crematie? Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u zelf de kosten van een uitvaart. Met Yarden verzekert u zich van een goed afscheid. Kies daarom voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Een flexibele uitvaartverzekering met een scherpe premie. U beslist zelf hoe u het verzekerde bedrag wilt uitkeren.

  Vereniging Yarden in Zwolle

  In de regio Zwolle organiseert Vereniging Yarden regelmatig activiteiten over afscheid nemen en verliesverwerking. Zoals lezingen, rondleidingen en concerten. De vrijwilligers van Vereniging Yarden staan ook voor u klaar als u hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verwerken van uw verlies. Of omdat u zich wilt voorbereiden op het afscheid van iemand van wie u houdt of op uw eigen dood.

  bekijk de agenda

  Sluit u bij ons een uitvaartverzekering af? Dan bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Uw nabestaanden ontvangen extra ledenvoordeel als zij de uitvaart via Yarden Uitvaartzorg regelen. Dit is een extra voordeel om uit te geven aan uw uitvaart.

  Klantervaringen met Yarden

  Welke ervaringen hebben andere mensen met Yarden? Op de onafhankelijke website Trustpilot vertellen onze klanten wat zij van ons vinden. Yarden is aangesloten bij Trustpilot omdat wij willen weten hoe onze klanten ons beoordelen. Deze informatie gebruiken wij om onze diensten en service te verbeteren. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering of uitvaartverzorger?
  Logo Trustpilot

  De informatie op Trustpilot kunt u gebruiken bij uw keuze


  Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

  Heeft u vragen?

  Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

  Veelgestelde vragen

  Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

  Yarden in uw buurt

  Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

  Yarden bij u in de buurt