"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er allemaal


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er allemaal


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Begrafenis of crematie in de regio Zwolle - Meppel

In de regio Zwolle - Meppel vindt u prachtige plekken voor een uitvaart en/of een opbaring. Onze toegewijde, professionele uitvaartverzorgers kennen alle locaties in de regio en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Yarden is aanwezig in de regio met een crematorium, uitvaartcentrum en een begraafplaats altijd dichtbij.


Mensen lopen omarmd over begraafplaats rouwverwerking

Rouw verwerken doe je samen

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Yarden Uitvaartverzorging Zwolle - Meppel

Op het moment dat uw naaste overlijdt, wordt u met heel veel regelen geconfronteerd. Het kan dan lastig zijn om u te concentreren op de organisatie van de uitvaart. Weet u bijvoorbeeld al of u kiest voor cremeren of begraven? Een eenvoudige of design kist wilt?Welke uitvaartmuziek u graag afspeelt? Gelukkig begrijpt Yarden het proces dat u doormaakt. Wij ondersteunen u daarom graag met deskundig advies en helpen u zo een waardig afscheid te regelen.

U kunt in deze regio bij Yarden terecht voor een uitvaartcentrum (mortuarium), crematorium en begraafplaats. In een uitvaartcentrum wordt de overledene verzorgd en eventueel opgebaard, als opbaring niet thuis gebeurt. Na deze eerste periode van opbaring, wordt de overledene overgebracht naar een crematorium voor een crematie of naar een begraafplaats voor een begrafenis.

Onze uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Yarden Zwolle en Meppel kennen de regio en alle mogelijkheden op uitvaartgebied. Leer onze uitvaartverzorgers kennen via onderstaande digitale visitekaartjes. Heeft u een vraag of wilt u weten wat er mogelijk is voor u en uw naasten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met hen op.

Stuur ons een bericht

Onze uitvaartverzorgers

Andre de Moed uitvaartverzorger Ik ben altijd dankbaar dat ik een familie kan helpen in een voor hen zo moeilijke periode. Maak kennis

Yarden Uitvaartcentrum Meppel

Houdt u de ceremonie graag buiten? Dit kan bij Yarden Uitvaartcentrum Reestborgh in Meppel. Het is belangrijk om een uitvaartcentrum te kiezen waar u zich op uw gemak voelt. Zo heeft ’Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis in Emmeloord een rustiek, rustgevend interieur.

Yarden Uitvaartcentrum Zwolle

Ook in en rondom Zwolle heeft Yarden Uitvaartcentra:

Crematorium Meppel

In Meppel kunt u terecht bij Yarden Crematorium en Begraafplaats Reestborgh. Dankzij de prettige uitstraling, het sfeervolle interieur en onze gastvrije medewerkers voelt u zich bij Reestborgh snel op uw gemak.

Crematorium Reestborgh in Meppel

Crematorium Zwolle

Yarden heeft geen eigen crematorium in Zwolle. Over de mogelijkheden bij het crematorium Kranenburg in Zwolle kunt u terecht bij onze uitvaartverzorgers. Zij zijn bekend met het crematorium en kunnen met u meedenken over wat er mogelijk is.

Yarden Begraafplaats

Als de overledene begraven wil worden, helpt Yarden u zoeken naar een mooie begraafplaats in de buurt van Zwolle of Meppel. Goed om te weten: bij begraven kunt u kiezen voor een algemeen of een particulier graf. Op sommige locaties is het ook mogelijk om begraven te worden in een natuurgraf . Onze uitvaartverzorgers kunnen u precies uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

Meer informatie over begraven

Yarden Uitvaartverzekering

De financiering van een uitvaart mag een mooi afscheid nooit in de weg staan. Sluit daarom een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering af. Van Yarden. Benieuwd wat u jaarlijks aan premie betaalt bij Yarden? Bereken het eenvoudig en snel zelf. Heeft u hierover liever een persoonlijk adviesgesprek, neem dan contact op via 0800 1292. Aan dit advies zijn kosten verbonden.

Vereniging Yarden

Ook voor en na het overlijden zijn we er voor u en uw naasten. De Vereniging Yarden heeft als doel om iedereen, die daar behoefte aan heeft, te ondersteunen bij het laatste afscheid en de verwerking van het verlies. Daarvoor organiseren we lezingen en een jaarlijks symposium. Kijk in onze agenda welke evenement er bij u in de buurt zijn.

Bijeenkomsten

Zwolle

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur