Yarden is er voor u in Zwolle, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Zwolle

Voor het regelen van een uitvaart in de regio Zwolle staan de uitvaartverzorgers van Yarden voor u klaar. Vanaf het moment van overlijden tot na de begrafenis of crematie. Wilt u bepaalde zaken graag zelf regelen voor de uitvaart? Dat is uiteraard geen probleem. Onze uitvaartmedewerkers weten precies waar u allemaal aan moet denken en helpen u graag.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

  • de uitvaartplechtigheid regelen
  • het lichaam verzorgen
  • rouwboeket regelen
  • muziek verzamelen en controleren
  • papierwerk regelen voor en na de begrafenis of crematie
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren
  • nazorg voor de nabestaanden

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De uitvaart van mijn moeder fantastisch geregeld. Goed begeleid, tot in de puntjes verzorgd en ook fijn dat er nazorg was.”

Edith 

Uitvaartlocatie in Zwolle

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Zwolle en omgeving? De uitvaartmedewerkers van Yarden laten u graag ons Uitvaartcentrum Kranenburg zien. Op loopafstand liggen 2 begraafplaatsen en een crematorium. Zo vindt u alles voor een goed afscheid op 1 terrein. Wilt u een uitvaart of opbaring op een andere locatie? Ook dan helpen wij graag.

Yarden Uitvaartcentrum Kranenburg
Uitvaartcentrum Kranenburg ligt in een groene omgeving, bij het prachtige park en begraafplaats Kranenburg. In ons uitvaartcentrum vindt u een ruime aula en 8 opbaarkamers. Vanaf het terras kijkt u uit op de natuur. Bij Uitvaartcentrum Kranenburg is het mogelijk om ‘s avonds afscheid te nemen, met fakkels en vuurkorven buiten.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE