"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg

Eigentijds en informeel, dat is waar onze uitvaartverzorger in Bussum voor staat. Joyce van Helden helpt nabestaanden op informele wijze de crematie of begrafenis vorm te geven zodat de uitvaart een warme herinnering wordt. Nabestaanden waarderen haar dienstverlening met een 9,9.


Joyce van Helden voor uw uitaart in regio Bussum

Joyce van Helden voor uw uitaart in regio Bussum

Crematie of begrafenis regelen in regio Naarden?

Samen met Gooische Uitvaartverzorging en Yarden beheren wij het kleinschalige uitvaartcentrum dat midden in het Spiegel van Bussum is gelegen. Er zijn drie rouwkamers en een aula waar condoleances en rouwbezoek gedaan kunnen worden. Ook de koffiekamer na de begrafenis of crematie kan onze uitvaartverzorger daar voor u regelen zodat u in alle rust en tijd herinneringen met elkaar kunt delen. U mag de uitvaartverzorger 24/7 bellen voor advies en hulp bij het regelen van de crematie of begrafenis in Bussum, Naarden en Huizen.

Onze begrafenisondernemer neemt alle tijd om de uitvaart in detail vorm te geven. Er zijn diverse mooie crematoria en begraafplaatsen in de directe omgeving van Laren, Hilversum Utrecht en Bilthoven. Joyce van Helden is een ervaren uitvaartverzorger en kan u er veel over vertellen. Als u het afscheid op een andere manier vorm wilt geven denkt onze uitvaartondernemer graag met u mee want er is veel mogelijk.

Joyce van Helden adviseert over alternatieve locaties voor de plechtigheid, condoleance of koffietafel en helpt u ook bij het afwikkelen van alle verzekeringsuitkeringen. Past 'koffie en cake' niet zo bij uw dierbare, maar had hij of zij bijvoorbeeld een favoriet restaurant? Dan kunnen we daar een koffietafel met uitgebreide catering regelen.

Uitvaartzorg Bussum - Joyce Van Helden

Uitvaartcentrum De Heemburgh, Bussum

Ons uitvaartcentrum in Bussum is kleinschalig en gelegen in Het Spiegel. Samen met Yarden en de Gooische uitvaartverzorging beheert Yarden & Joyce van Helden het uitvaartcentrum. U kunt hier in alle rust en tijd afscheid nemen van uw dierbare.

Voor een intieme uitvaart met koffiekamer kunt u ook kiezen om dit in ons uitvaartcentrum te houden, samen met Joyce van Helden zorgen wij ervoor dat het afscheid een mooie herinnering wordt.

Ook voor een thuisopbaring in plaats van het overbrengen naar ons uitvaartcentrum kunt u 24/7 bellen met onze uitvaartverzorgster.  

Uitvaartcentrum Bussum aula en koffiekamer

Uitvaartmogelijkheden Naarden en omgeving

Is er geen sprake is van een overlijden, maar wilt u iets weten over uw uitvaart(wensen)? Onze uitvaartverzorgster komt graag bij u thuis om in alle rust uw vragen over de verschillende uitvaartmogelijkheden in de omgeving van Naarden te bespreken. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

U kunt Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg dag en nacht bereiken op telefoonnummer 06 18 81 8080. Ook als u niet bij Yarden verzekerd bent, maar bij een andere verzekeraar (bijvoorbeeld Ardanta, Dela of Nationale Nederlanden) kunt u bij haar terecht.

Over Joyce van Helden

Joyce van Helden Eigentijds, informeel en persoonlijk Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Joyce van Helden
Graaf Wichmanlaan 28
1405 HB Bussum
BTW nr NL002107393B43


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt