"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg

Als u een dierbare verliest, moet er veel geregeld worden. Bij Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg Lekstreek vinden we dat iedereen een persoonlijke uitvaart verdient die met aandacht is vormgegeven. Wij staan u daarom graag terzijde om dit te bewerkstelligen. De dienstverlening van Yarden & van Oostrum wordt gewaardeerd met een 9,8.


Uitvaartverzorger Hendrik-Jan van Oostrum

Inspiratie uitvaart regelen kist rouwverwerking

Crematie of begrafenis regelen in regio Lekstreek?

Als een van uw naasten overlijdt, komt er veel op u af. Terwijl het verlies al uw aandacht en energie vraagt, moet u naast allerlei algemene zaken ook de afscheidsplechtigheid regelen. Het team van Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg ondersteunt u graag bij het regelen van de uitvaart in de regio Lekstreek. We zorgen dat u alle gelegenheid heeft om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

24 uur per dag staan wij voor u klaar

Laat u de uitvaart in regio Lekstreek verzorgen door Yarden & van Oostrum dan sta ik, Hendrik-Jan van Oostrum, 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Samen met mijn team. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de plechtigheid ben ik uw vaste contactpersoon. Want persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Ook als u niet in de Lekstreek woont, ben ik u graag van dienst. Ongeacht uw culturele of religieuze achtergrond en of u wel of niet bij Yarden bent verzekerd; ik ben er voor u.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden Lekstreek

Geboren en getogen in de Lekstreek, ben ik goed op de hoogte van alle specifieke gebruiken en bijzondere uitvaartmogelijkheden die deze regio te bieden heeft. Ik kan u uitgebreid informeren over de opbaarmogelijkheden, begraafplaatsen en crematoria in de nabije omgeving. Zoals Yarden Crematorium Daelwijck in Utrecht of Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Daarnaast adviseer ik u graag over alternatieve locaties voor de plechtigheid of condoleance. Denk daarbij aan een favoriet restaurant, of een plek die voor de overledene heel speciaal was.

Regio uitvaartzorg: Lekstreek

Yarden & van Oostrum verzorgt afscheidsplechtigheden in de plaatsen Houten, Nieuwegein, ’t Goy, Schalkwijk, Ossenwaard, Tull en ’t Waal, Hagestein, Everdingen, Zijderveld, Vianen, Lopik, Lopikerkapel, Uitweg, Willige Langerak, Jaarsveld, Cabouw, Benschop, Polsbroek, Polsbroekerdam, IJsselstein, Montfoort, Mastwijk, Willeskop, Linschoten, Woerden, Harmelen, Zegveld, Kamerik, Papekop, Snelrewaard, Hekendorp en Oudewater.

Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg Lekstreek werkt lokaal, maar is ingebed in de landelijke organisatie Yarden.

Persoonlijke uitvaartzorg van a tot z

Ondersteund door mijn team bied ik u een volledige dienstverlening rond het afscheid, zoals de laatste verzorging van de overledene, het begeleiden van een opbaring thuis of het vervoer naar begraafplaats of crematorium. Daarbij informeer ik u graag over de vele mogelijkheden om de plechtigheid vorm te geven. Of over de diverse locaties waar het afscheid kan plaatsvinden, zoals een restaurant of een geliefde plek in de natuur. Dat maakt een afscheid meteen heel persoonlijk.

Tijd en ruimte voor uw gevoelens

Samen met u maak ik van het afscheid een waardevolle bijeenkomst, die past bij de overledene en bij u als nabestaande. Maar mijn zorg gaat verder dan het regelen van een perfecte plechtigheid. Minstens zo belangrijk vind ik dat u alle tijd en ruimte krijgt voor uw emoties. Door uw gevoelens toe te laten, kan de plechtigheid een mooie herinnering worden, op basis waarvan u als nabestaande verder kunt.  

Nazorg

Ook besteed ik veel aandacht aan de nazorg. Want pas na de hectiek van de plechtigheid is er tijd voor het gemis, het verdriet. In de periodoe na de uitvaart neem ik daarom contact op met de nabestaanden. Als de behoefte er is, probeer ik hen te helpen. Bijvoorbeeld door hen kennis te laten maken met personen die kunnen ondersteunen bij de administratieve afhandeling van het overlijden. Of die gewoon een luisterend oor bieden.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Weet u hoe uw eigen uitvaart eruit moet zien? U kunt ideeën hiervoor nu alvast vastleggen. Een logische gedachte als u denkt aan de emoties bij uw nabestaanden. 

Ik kom graag en volledig vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek, met of zonder uw partner, kinderen en/of anderen. Dan bespreken wij uw wensen en alle mogelijkheden voor de opbaring en de uitvaart. Op basis van dit gesprek kan ik tevens voor u inschatten wat de kosten ongeveer zullen zijn. U heeft een beeld van wat er na het overlijden met u gebeurt en kunt nagaan of de uitvaartverzekering en/of financiële middelen toereikend zijn voor uw wensen.

Afscheidsarrangementen

Voor het regelen van een crematie of begrafenis, kunt u ook kiezen voor een van de Afscheidsarrangementen van Yarden & Oostrum Uitvaartzorg. U kiest voor een 'pakket' met een vast aanbod aan diensten voor het afscheid, van eenvoudig en intiem tot exclusief voor circa 150 gasten. U geeft hiermee veel zorg uit handen, maar weet zeker dat u achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Bekijk de Yarden Afscheidsarrangementen

Over Hendrik-Jan van Oostrum

Dat ik u mag helpen en adviseren in een moeilijke periode, ervaar ik als eervol. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & van Oostrum
Veerschipper 41
3401 PK IJsselstein
BTW nr: NL857150108B01

Locaties

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt