"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Yarden & Meyer Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland is er om samen met u het afscheid van uw dierbare op een persoonlijke manier vorm te geven. Uw aanspreekpunt is uitvaartverzorger Désirée Meisenbourg. De dienstverlening van Yarden & Meyer wordt gewaardeerd met een 9,7.

Bloemenlaan 10

2292 DB Wateringen

Routebeschrijving
K 06 1357 8251 06 1357 8251

Rouw verwerken doe je samen

Rouw verwerken doe je samen

Crematie of begrafenis regelen in Wateringen e.o?

Een goed afscheid is belangrijk. Het is immers de 1e stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder degene die u zo dierbaar was. Bent u op zoek naar uitvaartzorg in Wateringen, Naaldwijk of omgeving? Neem contact op met uitvaartverzorger Désirée Meisenbourg. Samen met haar team van Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland voert ze uw uitvaartwensen uit, met groot respect en inlevingsvermogen voor de liefde en verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Uitvaartmogelijkheden Westland

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Op grond van uw uitvaartwensen adviseren wij u graag over de invulling van de uitvaart en de keuze voor de locatie of het tijdstip. Vragen omtrent de uitvaart of wilt u meer weten over de uitvaartmogelijkheden in Wateringen, Naaldwijk en omstreken? Neem gerust contact op met Désirée Meisenbourg van Yarden & Meyer, via telefoonnummer 0174 297 719.

U bent ook welkom in ons informatiecentrum in Wateringen. Op afspraak, of loop eens binnen..

Regio uitvaartzorg: Westland en omstreken

Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland verzorgt uitvaarten in de plaatsen Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Voorburg en omgeving.

Uitvaartlocaties Westland

Vanuit onze vestiging in Wateringen zijn wij goed bekend met alle regionale begraafplaatsen, crematoria en opbaarmogelijkheden in de regio Westland. We werken veel samen met yardenhuis Ockenburgh in Den Haag en met yardenhuis van Rijswijk. Maar ook als u kiest voor een andere locatie, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kan Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland dat voor u regelen. 

Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

In nauw overleg met u werken we samen met u toe naar een uitvaart die een weerspiegeling is van het leven van de overledene. Wij bespreken de uitvaart en de uitvaartmogelijkheden en geven advies over keuzes waarmee u nu geconfronteerd wordt of waarmee u in de toekomst te maken zult krijgen. Het belangrijkste is dat het een uitvaart wordt die bij u en bij u en uw overleden dierbare past.

Laatste verzorging

De laatste verzorging gaat in overleg. Dit kan samen met u, zowel thuis als op een andere locatie. Wij verzorgen ook de opbaring, bij u thuis of elders, bijvoorbeeld in een 24-uurskamer bij Yarden Uitvaartcentrum Nieuw Eykenduynen in Den Haag.  

Thuis opbaren

Bij een thuisopbaring kunt u afscheid nemen wanneer u dat wilt, zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. U bepaalt zelf in welke kamer u uw dierbare wilt opbaren. Zo nodig zorgen wij met kleine aanpassingen in de inrichting en verlichting voor de gewenste sfeer. Daarnaast kunt u de kamer zelf ook met attributen of foto’s persoonlijker maken.

Meer mogelijkheden rond een uitvaart

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Om u te inspireren en ideeën te geven over hoe u een uitvaart persoonlijker maakt, hebben we een aantal uitvaartideeën op een rij gezet.

Ook als u niet in Wateringen of omgeving woont of niet verzekerd bent bij Yarden staat Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Personaliseer de uitvaart bijvoorbeeld met een doedelzak

Over Désirée Meisenbourg

Ik wil mensen helpen, dat kan ik ook niet helpen. Maak kennis

Bedrijfsgegevens

Yarden & Meyer
Bloemenlaan 10
2292 DB Wateringen
BTW nr NL001717548B61

Blogs van Désirée

nov

26

Liefde, tijd en dood

Hoeveel tijd wordt ons gegund om alles uit het leven te halen wat erin zit? Hoe mooi zou het zijn om aan het einde van je leven terug te kunnen kijken op een voltooid leven? Uitvaartverzorger Desiree Meisenbourg deelt haar overdenkingen over liefde, tijd en dood.

Liefde, tijd en dood
 • Je wist dat het moment ooit zou komen, maar toch, als het dan zover is, trilt de aarde op zijn grondvesten en stoppen de vogels even met fluiten. Diep van binnen hoopte je dat er een wonder zou gebeuren. Afscheid nemen van een vriend
 • Naast de lessen die we op school krijgen, zijn er de levenslessen, ervaringen die we gaandeweg opdoen en waar we soms vrolijk van worden en soms heel verdrietig. Het is ons levenspad. Levenspad
 • Gedeelde smart is halve smart en dat is voelbaar. Samen begin je je sterker te voelen en kun je denken aan een nieuw begin. Gedeelde smart is halve smart
 • Hoe laat je aan anderen zien dat je een dierbare bent verloren zonder het direct te vertellen. De herinneringsarmband helpt nabestaanden bij het uiten van deze gevoelens van gemis. Gemis uiten met herinneringsarmband

Yarden & Meyer op TV

In het najaar van 2017 waren Desiree Meisenbourg en haar collega John Heskes van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg de vaste gezichten in het televisieprogramma  'Loslaten in Liefde' op WOS TV. In dit programma vertellen nabestaanden aan presentator Alphons de Wit over hun overleden dierbaren en waarom zij nooit vergeten mogen worden. John en Desiree laten zien wat er allemaal mogelijk is bij en na een uitvaart.

Onderwerp per aflevering

 • Afl. 1: Bloemen bij de uitvaart (met John Heskes).
 • Afl. 2: Mogelijkheden om met beeld en geluid invulling te geven aan een afscheidsplechtigheid (met Desiree Meisenbourg).
 • Afl. 3: Mogelijkheden bij de invulling van een kerkelijke uitvaart (met John Heskes).
 • Afl. 4: Kinderen en de dood, kinderen en rouw (met Desiree Meisenbourg).
 • Afl. 5: Wat gebeurt er bij de crematie oven? (met John Heskes)
 • Afl. 6: Afscheid nemen in de buitenlucht (met Desiree Meisenbourg).
 • Afl. 7: Wat kan de notaris voor u betekenen? (met John Heskes).
 • Afl. 8: De Scorpioparty, de jaarlijkse bijeenkomst waar herdenken en het leven vieren centraal staat (met Desiree Meisenbourg).

Bekijk hier de afleveringen


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt