Yarden is er voor u in Groningen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Groningen

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Groningen en omgeving? De ervaren uitvaartbegeleiders van Yarden in Groningen weten het precies. Zij helpen u graag bij het organiseren van een goed afscheid. U bepaalt samen met onze uitvaartverzorger wat u zelf doet en wat wij voor u regelen. Zodat u met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart.

Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in :

  • de uitvaart regelen;
  • het lichaam verzorgen;
  • bloemen regelen;
  • muziek verzamelen en controleren;
  • papierwerk voor en na de begrafenis of crematie;
  • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
  • nazorg - verder na het afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

Bereken de kosten van uw uitvaart

“Alles keurig netjes geregeld en verzorgd en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Was een mooie uitvaart.”

Paula van Laar 

Uitvaartlocaties in Groningen

De uitvaartverzorgers van Yarden Groningen kennen alle begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio en kunnen u alles vertellen over de verschillende locaties voor een uitvaart of opbaring. In de regio Groningen hebben wij 2 prachtige uitvaartlocaties. Yardenhuis van Groningen en Crematorium Groningen liggen aan de rand van de stad en zijn goed bereikbaar.

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria, begraafplaatsen, of niet-traditionele locaties in de buurt. Het is zelfs mogelijk om je uitvaart bij een niet Yarden locatie te te plannen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of bekijk locaties bij u in de buurt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Yardenhuis van Groningen heeft ruimte voor kleine en grote uitvaarten tot 150 mensen. U voelt zich hier vast snel op uw gemak door de prettige sfeer. Onze 8 opbaarkamers zijn aangekleed met wandfoto's van typisch Groningse plekken. Wilt u graag alle tijd hebben om afscheid te nemen? Onze uitvaartmedewerkers geven u graag de ruimte.

Crematorium Groningen ligt in een park, aan een vijver met fontein. Het gebouw is een rijksmonument. Zoekt u een fijne en rustige plek om afscheid te nemen? Neem eens een kijkje bij Yarden Crematorium Groningen. U bent van harte welkom. Onze uitvaartmedewerkers laten u graag de familiekamer, de aula's en koffiekamers zien.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE