Yarden is er voor u in Maastricht en Heerlen, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in Maastricht en Heerlen

Welke keuzes moet u maken als iemand overlijdt van wie u houdt? Bijvoorbeeld of u wilt begraven of cremeren. En hoe de uitvaart eruit ziet. De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Zij weten wat er mogelijk is voor een begrafenis of crematie in Maastricht en Heerlen.

Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:

 • de uitvaart regelen;
 • het lichaam verzorgen;
 • bloemen regelen;
 • muziek verzamelen en controleren;
 • papierwerk voor of na de begrafenis of crematie;
 • wensen van de nabestaanden uitvoeren;
 • nazorg - verder na een afscheid.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • We kijken of het 'klikt'
 • We bespreken wensen en stellen vragen
 • Schept rust en ruimte

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

  Stel zelf uw uitvaart samen

  De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

  BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

  “Alles keurig netjes geregeld en verzorgd en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Was een mooie uitvaart”

  Paula van Laar 

  Begrafenis of crematie in Maastricht of Heerlen

  De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden kennen alle locaties voor een begrafenis of crematie. In de regio Maastricht of Heerlen heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties voor een afscheid volgens uw wensen:

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Yardenhuis van Heerlen

  Yardenhuis van Heerlen ligt aan de rand van het Imstenraderbos. De sfeer in het uitvaartcentrum en crematorium is prettig en warm. In de grote en kleine aula, 2 opbaarkamers en familiekamer is van alles mogelijk. Onze uitvaartmedewerkers regelen het laatste afscheid zoals u dat wilt.  Afscheidshuis De Hoeskamer in Buchten

  Afscheidshuis De Hoeskamer in Buchten is gevestigd in het vroegere gemeentehuis. In De Hoeskamer neemt u afscheid zoals u dat thuis zou doen, in een gezellige en warme sfeer. Er is een familiekamer, gastenkamer, huiskamer en een aula voor kleine afscheidsbijeenkomsten.  Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

  Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

  Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

  BEKIJK DE CHECKLIST

  Uw uitvaartwensen vastleggen

  Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

  MEER INFORMATIE