"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

Intermediair van Yarden

Sluit u zich nu aan als assurantietussenpersoon van Yarden, dan kunt u uw klant een nieuwe generatie uitvaartverzekering aanbieden; een flexibele verzekering tegen een scherpe premie. Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is het mogelijk om het verzekerde bedrag uit te laten keren in geld én/óf de uitvaart te laten betalen.

Meer informatie over werken als Intermediair bij Yarden

Uw klanten zitten goed bij Yarden, met de Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering. En u kunt rekenen op onze uitgebreide ondersteuning.

Word intermediair bij Yarden. Uw vaste accountmanager en deskaccountmanager beantwoorden graag uw vragen en verzoeken.

Neem direct contact op

Voordelen voor u:

 • Vast aanspreekpunt bij Yarden
 • Ondersteuning d.m.v. campagnes en klantbenadering
 • Persoonlijke online omgeving

Ondersteuning vanuit Yarden

U kunt rekenen op uitgebreide ondersteuning vanuit Yarden. Zo kunt u bij uw vaste account- en deskaccountmanager terecht voor het laten beantwoorden van uw vragen en die van uw klanten.Tevens denken zij actief met u mee. Dit kan bijvoorbeeld gaan over alles rondom de uitvaartverzekering, de mogelijkheden met betrekking tot het uitkeren van de uitvaartverzekering, ondersteuning bij klantbenadering en administratieve hulp.

YardenPro, uw online omgeving

U heeft waar en wanneer u wilt toegang tot uw persoonlijke omgeving YardenPro. Daar kunt u eenvoudig zelf:

 • Premies berekenen
 • Offertes opmaken
 • Nieuwe polissen afsluiten
 • Mutaties verwerken
 • Verzekeringsinformatie bestellen of downloaden

Nieuw: YardenPro Advies

Landelijke campagnes

Zet de landelijke campagnes in bij uw klanten. Neem voor advies en informatie contact op met uw vaste account- en deskaccountmanager.

Meer over campagnes

Uitvaartkostencalculator

Onze uitvaart-calculator geeft direct inzicht in de kosten van de gewenste uitvaart. Zo berekent u samen met uw klant het benodigde verzekerd bedrag.

Uitvaartkosten berekenen

Goed overleg met de uitvaartconsulent

Yarden uitvaartconsulenten

Het vastleggen van uitvaartwensen helpt uw klant om inzicht te krijgen in de kosten voor de uitvaart. Onze ervaren uitvaartconsulenten staan klaar om uw klant te helpen bij het in kaart brengen van zijn/haar uitvaartwensen.

Zoek uitvaartconsulent

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is een combinatie van een naturasommen- en kapitaalverzekering. U biedt met deze verzekering flexibiliteit aan uw klant met 100% maatwerk.

Voordelen Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering

 • Een scherpe premie
 • Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
 • Indexatie verzekerd bedrag mogelijk
 • Tussentijds verhogen/verlagen verzekerd bedrag mogelijk
 • Volledige keuzevrijheid waar het verzekerd bedrag aan besteed wordt.

Bij terminale ziekte

Is uw klant ongeneeslijk ziek? Yarden biedt dan een mogelijkheid om maximaal 50% van het verzekerd bedrag in geld eerder te laten betalen. Denk aan extra thuiszorg of bijvoorbeeld om die ene reis nog eens te maken.

Het voorschot is maximaal 50%

Uw klant kan tot 50% van het verzekerd bedrag in geld (kapitaal) éénmalig laten uitkeren bij terminale ziekte. Heeft uw klant gekozen voor het vergoeden van de kosten van de uitvaart? Dan past u de verzekering aan door het vergoeden van de kosten van de uitvaart (naturasommen) aan te passen naar het laten uitkeren in geld (kapitaal).

Yarden Uitvaartorganisatie

Yarden is dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Wij denken mee over de wensen van uw klanten en de bijbehorende kosten.

Met 41 uitvaartcentra, 24 crematoria,7 begraafplaatsen, 102 lokale uitvaartverzorgers en een groot netwerk van uitvaartconsulenten, zijn wij altijd bij u in de buurt.

Lees meer over Yarden

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Contact met Sales & support

T: 088 927 3040
E: salesensupport@yarden.nl