"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

Accountteam voor de intermediair

Heeft u als intermediair / assurantietussenpersoon bij ons een rechtstreekse aanstelling of kunt u onze uitvaartverzekering adviseren via een serviceprovider? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager of via een deskaccountmanager van Yarden.

Wij staan voor u klaar

De accountmanagers zijn de schakels tussen het verzekeringsbedrijf van Yarden en het intermediair. Zij luisteren, sparren, ondersteunen en denken actief met u mee. Door hun jarenlange ervaring als adviseur weten zij wat er speelt. Ze zijn op de hoogte van de bedreigingen, maar zien ook de kansen voor u als intermediair. Dit maakt onze accountmanagers tot professionele en volwaardige gesprekspartners.

Contact

Wilt u een afspraak op locatie of meer informatie? Neem dan contact op met de accountmanager in uw regio of bel Sales & Support: 088 927 3040.


Op werkdagen te bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur.

Voor reclamemateriaal, het doorvoeren van mutaties, het maken van berekeningen of contact kunt u ook altijd inloggen op YardenPro.

Yardenpro

Indeling accountteams

Onze accountmanagers werken - verdeeld over 3 teams - door heel Nederland. Elk team bestaat uit 1 of meer accountmanagers met op kantoor de deskaccountmanager als vast aanspreekpunt. De accountmanagers bedienen het intermediair in een eigen regio. Hieronder vindt u een overzicht van de regio's.

Maak kennis met de accountmanagers

Accountmanager Marcel Lammers Ik denk met u mee in het belang van uw klant. Maak kennis
Yarden accountmanager Kishen Jaipal Ik ben toegewijd en bereid om voor het intermediair een extra stap te zetten om samen te komen tot succes. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Eddy Tinge Voor het intermediair zijn er volop kansen. Als specialist bied ik u hierbij persoonlijke ondersteuning op maat. Maak kennis
Yarden accountmanager Alwin Huybrechtse U mist 100% van de kansen die u niet pakt. Ik kan u helpen om samen met u die kansen te pakken. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Taco Kuipers Persoonlijk, helpend en inspirerend. Maak kennis

U kunt altijd een afspraak maken. Het is ons doel om Yarden als organisatie ook voor uw klanten toegankelijk te maken.

Voor overige informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Manager Indirecte Distributie, Aris Beekenkamp.

T: 088 927 3040
M: 06 1134 1263
aris.beekenkamp@yarden.nl