"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

Landelijke campagnes

Bekijk hieronder het overzicht van actuele, landelijke campagnes van Yarden. Deze kunt u gebruiken tijdens uw gesprekken met uw klanten.

Financieel voordeel met een koopsom

Met een koopsom kunnen klanten hun afscheid in één keer goed verzekeren. Door de premie eenmalig te betalen kan er veel financieel voordeel voor hen ontstaan. Wijs uw klanten op de mogelijkheid van een koopsom. Heeft u nog vragen? Bel ons op 088 927 3040 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar salesensupport@yarden.nl. We helpen u graag.

Gezin bij tafel over koopsom

Verzeker huurders van een goed afscheid

45% van de huishoudens in Nederland zijn huurders. Huurders hebben vaak niets geregeld voor het afscheid. Terwijl een uitvaart al snel 8 maanden huur kost. Help huurders de financiële risico in te zien en sluit samen de uitvaartverzekering van Yarden. Meer weten? Kijk op YardenPro of bel ons op 088 927 3040, op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. We helpen u graag.


Online kosten van uitvaart uitzoeken

Contact met Yarden

Wilt u meer weten? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoon: 088 927 3040 (Zakelijk intermediair) of per e-mail: salesensupport@yarden.nl

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden