"Als mama komt te overlijden, hoe weet ik dan wat ik


allemaal moet regelen en of ik het wel goed doe?"

"Als mama komt te overlijden, hoe weet ik dan wat ik


allemaal moet regelen en of ik het wel goed doe?"

Yarden Uitvaartverzorgers

Een Yarden Uitvaartverzorger denkt met u mee en helpt de juiste keuzes te maken voor een mooi en persoonlijk afscheid van uw naaste.

Maak eenvoudig een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Vind hier direct uw uitvaartverzorger

Wat doet een uitvaartverzorger voor u?

Hoe vaak regelt u een begrafenis of een crematie? Voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse routine. Weet u bijvoorbeeld:

Uitvaart regelen, óns dagelijks werk

De uitvaartverzorgers van Yarden regelen wel dagelijks uitvaarten. Zij hebben veel ervaring en kennis en weten precies wat er wel en niet kan. Ze denken graag met u mee. Ook als het gaat over zaken die gevoelig liggen. Zo kan een uitvaartverzorger júist helpen bij vragen zoals:

Een mooi en passend afscheid

Vanuit hun ruime ervaring en deskundigheid helpen onze uitvaartverzorgers u als nabestaande bij het maken van keuzes voor een passend afscheid van uw dierbare. Hij of zij staat u bij met ideeën en oplossingen en biedt een luisterend oor. Ook zijn onze uitvaartverzorgers op de hoogte van lokale gebruiken en mogelijkheden.

Kortom, de uitvaartverzorger bespreekt uw wensen en het beschikbare budget. Hij of zij zorgt in goed overleg met u voor een mooi en passend afscheid van uw overleden dierbare.

Wilt u weten wat een uitvaartverzorger in de praktijk doet? Zij vertellen regelmatig verhalen over bijvoorbeeld een bijzonder afscheid en over inspirerende uitvaarten.

Afscheidsverhalen

‘Een goed afscheid helpt je verder.’ Dat is wat we beloven. Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom doen onze uitvaartverzorgers er alles aan om dit voor iedereen mogelijk te maken.

Hier leest u bijzondere afscheidsverhalen.

Inspirerende uitvaart bij Yarden met ballonverstrooiing

Inspirerende uitvaarten

Een uitvaart is niet iets waar u dagelijks over nadenkt. Maar het is wel belangrijk dat u afscheid kunt nemen van uw dierbare op een manier die past bij zijn of haar leven. Een bijzondere en passende uitvaart draagt bij aan een mooi afscheid.

Hier leest u over inspirerende uitvaarten.

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur
Bel mij terug 08.00 - 20.00 (ma t/m vr)
08.00 - 17.00 uur (za)


WhatsApp met ons 08.00 - 20.00 (ma t/m vr)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Telefonisch adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur