Herdenkingsdienst FC Utrecht & Yarden 2021

1 juli 2021
Op 30 juni jl. vond op het FC Utrecht strooiveld op de Yarden locatie Utrecht Daelwijck een sfeervolle en indrukwekkende herdenkingsdienst plaats. Net als vorig jaar werden in kleine kring de overledenen van de club herdacht.
Red Green Blue Photography
Fotografie: Red Green Blue Photography

Herdenking

Het strooiveld, waar de herdenking plaatsvond, is een speciaal ingerichte plek voor supporters van de Utrechtse voetbalclub. Compleet met het heilige gras uit Stadion Galgenwaard en voorzien van vier rood-witte stoeltjes uit het stadion.

Bij het monument van herdenking spraken onder meer Thijs van Es (algemeen directeur FC Utrecht), Evie La Fleur (dochter van FC Utrecht supporter) en Harm Kamphuis (Districtsmanager Yarden). Vervolgens werden er diverse kransen gelegd ter nagedachtenis aan de overledenen. 

Strooiveld voor overleden clubsupporters

Sinds de opening van het FC Utrecht-strooiveld bij Crematorium Daelwijck in 2017 is een nauwe samenwerking ontstaan tussen Yarden en FC Utrecht. Yarden is maatschappelijk partner van de Utrechtse voetbalclub. Op het strooiveld kunnen nabestaanden van FC Utrecht-supporters de as van hun overleden dierbare verstrooien en herdenken in een omgeving die het vertrouwde FC Utrecht gevoel uitstraalt.

Meer weten? Bekijk de video van de herdenkingsdienst.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden