Open dag bij vernieuwd Crematorium Ockenburgh

7 januari 2016
Zondag 24 januari 2016 zet yardenhuis Crematorium Ockenburgh in Den Haag haar deuren open voor het publiek. Het crematorium is grondig verbouwd. U bent van harte welkom voor een kijkje achter de schermen.
Yarden uitvaartlocatie: Crematorium Ockenburgh

Het crematorium is volledig ingericht volgens het Yarden ‘Feeling Environment’-concept. Bij dit concept sluit de inrichting beter aan bij de hedendaagse behoeften.

‘De omgeving sluit aan op de emotie’

Het ‘Feeling Environment’- concept gaat ervan uit dat temperatuur, uitstraling, geuren, kleuren en geluiden van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Het crematorium heeft dan ook een warme en rustgevende inrichting met meubilair dat past bij de huidige tijdsgeest. De omgeving sluit aan op de emoties van de nabestaanden en bezoekers. Het ‘Feeling Environment’-concept is eerder toegepast in Yarden Huis van Brabant in Oosterhout en in Uitvaartcentrum Herlinghe in Harlingen.

Open dag 24 januari

Iedereen is van harte welkom op de open dag, zondag 24 januari tussen 11.00 en 15.00 uur. Gedurende de dag worden er rondleidingen gegeven en krijgen de bezoekers een kijkje achter de schermen, daarbij is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers.

Meer informatie

Yardenhuis Ockenburgh is gelegen aan de Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag.

Meer informatie over yardenhuis Ockenburgh


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden