Terugblik op 2020

24 december 2020
Wat was het moeilijkste bij het organiseren van een uitvaart in 2020? Hoe gaat een uitvaartorganisatie om met de steeds wisselende maatregelen rondom corona? In een kerstuitzending op Radio 1 blikt Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, terug op het afgelopen jaar.
Terugblik 2020 in kerstuitzending Radio1

Wanneer u vorig jaar afscheid moest nemen van een dierbare, dan ging dat anders dan u gewend was. Minder familie en vrienden in een zaal, 1,5 meter afstand houden, geen knuffels.

Toch leverde het ook mooie inzichten op voor een persoonlijk afscheid in kleine kring. En tegenwoordig is het goed mogelijk via een livestream op afstand aanwezig te zijn bij een uitvaart. In een speciale kerstuitzending van Stax&Toine blikt Sabrina terug op 2020. Het fragment start bij 33:45.

Beluister de uitzending


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden