Vier het leven met Ruth Jacott

3 mei 2017
Yarden organiseert muzikale herinneringsbijeenkomst in Huis van Brabant met Ruth Jacott.
Op 13 mei geeft Ruth Jacott het optreden 'Vier het leven' in Yarden Huis van Brabant in Oosterhout.

Op zaterdag 13 mei, de dag voor Moederdag, organiseert uitvaartorganisatie Yarden een herinneringsbijeenkomst met het thema ‘Vier het leven’. Ruth Jacott zal deze avond, die plaatsvindt in het Yarden Huis van Brabant te Oosterhout, muzikaal omlijsten. Er zijn online kaarten te bemachtigen. Met de bijeenkomst - die onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse Herinneringsweken - wil de afscheidsspecialist nabestaanden het leven laten vieren en ondersteunen bij het omgaan met hun verlies.

Muzikaal herinneren

Muziek roept vaak herinneringen op. Veel mensen denken wel eens aan een overleden vriend of familielid als zij muziek luisteren. Dit jaar organiseert Yarden daarom - voor het eerst op twee locaties in het land, rondom Moederdag en Vaderdag - muzikale herinneringsbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst op 13 mei zal Ruth Jacott gedurende 3 kwartier een muzikaal optreden verzorgen en haar gevoel en warmte overbrengen met haar muziek.

Heimwee met een glimlach

Gino Houtzager, locatiemanager Yarden Huis van Brabant: “Wij merken dat mensen behoefte hebben om hun dierbare te herdenken. Daarom organiseert Yarden diverse herinneringsbijeenkomsten, waaronder deze met Ruth Jacott op onze locatie in Oosterhout. Tijdens de bijeenkomst willen wij samen met onze gasten het leven vieren en hun heimwee een glimlach geven. Daarnaast geven we mensen de gelegenheid om kort stil te staan bij een overleden dierbare.”

Hoe doet u mee?

Wilt u “Herinneren met Ruth Jacott” bijwonen?

Geef u op en win online kaarten om het optreden live op uw computer of tablet via internet te volgen. Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden