Voortzetting samenwerking Yarden en Oger

11 april 2018
Op 10 april hebben Yarden Uitvaartorganisatie en Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) de samenwerking voor de aankomende vier jaar in Amsterdam bekrachtigd.
Ondertekening samenwerking Oger en Yarden

OCFS zal ook de komende jaren weer ruim 700 Yarden-medewerkers kleden. De afgelopen jaren was OCFS al huisleverancier van de bedrijfskleding voor Yarden. Yarden heeft OCFS opnieuw de opdracht gegund vanwege het eigentijdse ontwerp, de prettige samenwerking en het ontzorgen van Yarden, onder andere op het gebied van voorraadbeheer.

Betekenisvol ondernemen

Ook de hoge mate van service, het op maat maken van alle kleding en de levering per vestiging waren van doorslaggevend belang. Yarden stelt naast goede service hoge eisen aan kwalitatieve, duurzame kleding. De uitvaartorganisatie heeft betekenisvol ondernemen hoog in het vaandel staan en wil zoveel mogelijk samenwerken met partners die duurzaam werken. OCFS werkt volgens de ISO 9001 norm en is bewust bezig met de processen en de inzet van productiekanalen. Dit staat garant voor bewust en duurzaam ondernemerschap.

Draagcomfort en functionaliteit

De afgelopen periode hebben OCFS en Yarden nauw samengewerkt om een nieuw kledingpakket te ontwerpen en samen te stellen. De medewerkers van Yarden waren volledig betrokken bij het ontwerp. Zij weten als geen ander dat kleding bepalend kan zijn en iets uitstraalt richting nabestaanden. Hun ervaringen op dit gebied zijn meegenomen in het kledingontwerp. Naast uitstraling is ook rekening gehouden met draagcomfort en functionaliteit.

Uit een selectie van kleuren en motieven zijn aubergine in combinatie met zwart de primaire hoofdkleuren geworden, met poederroze bloemmotieven voor de dames als ondersteunend accent. De kleurencombinatie sluit aan bij de huisstijl van Yarden. De medewerkers kunnen voor verschillende momenten een passend tenue samenstellen, afhankelijk van de gelegenheid en de functie.

Het nieuwe tenue is ingetogen maar eigentijds en sluit aan bij de missie van Yarden om iedereen een goed afscheid te geven.

Oger Corporate Fashion Statements

Met ruim 25 jaar ervaring in het kleden en adviseren van bedrijven in hun keuze voor het kledingvraagstuk is Oger Corporate Fashion Statements dé specialist voor op maat gemaakte bedrijfskleding. Met expertise in de diverse branches uit het midden en hoog segment, met passie voor mode, creativiteit en het streven naar de beste dienstverlening weet Oger Corporate Fashion Statements elke organisatie te ontzorgen en de projecten succesvol ten uitvoer te brengen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden