Yarden 4e keer op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland

10 februari 2016
Yarden heeft voor het vierde jaar op rij de exclusieve Top Employers Nederland certificering gekregen.
Yarden is Top Employer Nederland 2016

Dit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employers Institute, erkent Yarden voor de hoge kwaliteit van het personeelsbeleid.

Onafhankelijk onderzoeksinstituut

Het jaarlijkse onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Het betreft bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent, op alle niveaus binnen het bedrijf, en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. De deelnemende bedrijven doorlopen een uitgebreide onderzoeksprocedure. Een externe partij onderwerpt alle uitkomsten aan een onafhankelijke audit.

Trots op Top Employers Nederland cerficicaat

‘Uiteraard zijn we heel trots op deze certificering’, aldus Ton Broekhuis, manager Personeel & Organisatie van Yarden. ‘Als werkgever doen we elke dag ons best om optimale werkomstandigheden te creëren, waarin medewerkers met trots en plezier het beste uit zichzelf halen.'

Betekenisvol werk

'Yarden biedt betekenisvol werk, goede arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden en loopbaanmogelijkheden en heeft volop aandacht voor training en ontwikkeling. Onze organisatiecultuur is gebaseerd op de kernwaarden betrokken, professioneel en waardetoevoegend. We meten de medewerkerstevredenheid en blijven met onze mensen in gesprek om samen te behouden wat goed is en te verbeteren wat mogelijk en nodig is. Zo houden we elkaar op een constructieve manier scherp in het perspectief van aantrekkelijk werkgeverschap met een focus op de klant.’


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden