Yarden opnieuw Top Employer Nederland

1 februari 2018
Yarden ontvangt vandaag voor de 6e keer op rij het certificaat Top Employer Nederland.
Uitreiking Top Employer 2018 Yarden

Het certificaat wordt uitgereikt door het Top Employers Institute. De uitvaartorganisatie scoort met name goed op de programma's gericht op de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. Het Top Employers Institute beoordeelt jaarlijks organisaties wereldwijd op goed werkgeverschap, op basis van een wereldwijd erkende methodologie voor HR-onderzoek en certificering. Het instituut identificeert en certificeert werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Talentontwikkeling voorop

Uitvaartorganisatie Yarden haalde de hoogste score op Learning & Development. "We zijn ontzettend trots op dit certificaat", aldus Ton Broekhuis, manager Personeel & Organisatie bij Yarden. "Als onze medewerkers met plezier het beste uit zichzelf halen, profiteren onze klanten daarvan. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kennen we verschillende talentenprogramma's en bieden we begeleiding op diverse onderwerpen zoals persoonlijk leiderschap. De tevredenheid van onze medewerkers heeft hoge prioriteit: we blijven met hen in gesprek om hen zo goed mogelijk tegemoet te komen in hun behoeften."

Focus op opstartproces

Elke organisatie wordt door het Top Employers Institute beoordeeld op 9 onderdelen. De grootste stijger in de score ten opzichte van vorig jaar is het onderdeel 'On-Boarding'. Dit heeft betrekking op de introductie en het welkom laten voelen van nieuwe werknemers.

Christiaan Koopman, tactisch inkoper bij Yarden: "Ik voel me heel betrokken bij Yarden. Dat komt onder meer doordat iedereen hier een intern merk-programma volgt, waarmee het klantdenken in de hele organisatie doorwerkt. Een van de onderdelen van het programma is dat we allemaal een dag per jaar meelopen met een collega die iets heel anders doet. Zo krijg je meer inzicht in en begrip voor het werk van je collega’s."

Meer informatie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden