Yarden & John Heskes nieuw in regio Hoek van Holland – Wassenaar

16 februari 2016
Na 19 jaar in diverse functies bij Yarden te hebben gewerkt, start John Heskes op 1 april 2016 als franchisenemer in de regio Hoek van Holland – Wassenaar. Hiermee keert hij terug naar het vak waar hij 19 jaar geleden zo bewust voor heeft gekozen.
Pas tevreden met drie klinkende zoenen op mijn wang.

“Ik ben in 1997 bij Yarden begonnen als vestigingsmanager van yardenhuis van Rotterdam. Daarna binnen de organisatie doorgegroeid tot mijn laatste functie als Manager Innovatie & Acquisitie. Ik wil graag weer contact met mensen, mensen helpen in een moeilijke periode in hun leven.”

Kwetsbaar

Door het recente overlijden van zijn moeder, ervoer John Heskes weer persoonlijk hoe kwetsbaar een nabestaande is. Maar ook dat het belangrijk is dat je ondersteund wordt om een mooi afscheid voor degene die je lief hebt mogelijk te maken. Zijn keuze voor Yarden is niet meer dan logisch: ‘Yarden is een fijne club om bij te horen. Ik kan me volledig vinden in de positionering van Yarden en dat draag ik ook uit.’

Modern en innovatief

Als uitvaartverzorger is John Heskes modern en innovatief. “Ik wil in mijn wijze van handelen en presentatie zeer toegankelijk zijn en nabestaanden het gevoel geven dat alles bespreekbaar en mogelijk is. Ik ben er om nabestaanden te steunen. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid een waardevolle herinnering wordt. Echt tevreden ben ik pas met drie klinkende zoenen op mijn wang.”


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden