Yarden opent ADO Den Haag strooiveld

29 augustus 2019
Voetbalclub ADO Den Haag en Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen hebben op 28 augustus het ADO Den Haag strooiveld officieel geopend. Het ADO Den Haag veld ligt op het terrein van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen en is voorzien van stadionstoeltjes en een speciaal ontworpen kunstwerk met de afbeelding van clubmascotte Storky. Het kunstwerk is onthuld door clubicoon Lex Schoenmaker en Hans Leicher, adjunct directeur bij Yarden.

De speciaal ingerichte plek maakt het mogelijk voor ADO Den Haag fans en hun nabestaanden om het afscheid écht persoonlijk te maken. Nabestaanden van ADO Den Haag supporters kunnen hier de as van hun overleden dierbare verstrooien en hun dierbare herdenken in een omgeving die het vertrouwde ADO Den Haag gevoel uitstraalt.

Eerbetoon aan onze overleden supporters

Remco van der Veen, Manager Commerciële Zaken van ADO Den Haag: “Voor velen is ADO Den Haag niet alleen een voetbalclub, maar een deel van hun leven. De gedeelde passie en liefde voor de club zijn het kloppende hart voor de beleving van het voetbal. Het ADO Den Haag strooiveld op het terrein van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen is een eerbetoon aan onze overleden supporters, die we voor altijd in ons geel-groene hart sluiten. Samen met Yarden willen wij de fans en nabestaanden tot steun zijn in tijden van afscheid en een plek bieden om in vertrouwde ADO Den Haag-sfeer hun dierbare(n) te herdenken.”


Stadionstoeltjes en beeltenis Storky voor persoonlijk afscheid voetbalfans

Hans Leicher, adjunct directeur bij Yarden: "Afscheid en emotie gaan net als sport en emotie vaak samen. Wij zien dit vaak bij bijeenkomen tijdens uitvaartdiensten. Nabestaanden van voetbalfans leggen bijvoorbeeld vlaggen en sjaals van de voetbalclub rondom de kist om hun overleden dierbare een persoonlijk afscheid te geven. Yarden wil een persoonlijk afscheid voor iedereen toegankelijk maken. In Den Haag heeft Yarden daarom in samenwerking met ADO Den Haag het initiatief genomen voor dit strooiveld. De speciaal ingerichte plek voor supporters maakt het mogelijk om het afscheid van overleden fans écht persoonlijk te maken. En dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder."


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden