Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 050 571 7244

Uitvaart regelen in Groningen

Hoe kunnen wij u helpen bij het regelen van een begrafenis of crematie in de regio Groningen? De uitvaartmedewerkers van Yarden zijn op de hoogte van alle mogelijkheden in de regio en informeren u graag. In de regio Groningen heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties. yardenhuis van Groningen en Crematorium Groningen. Beide liggen aan de rand van de stad en zijn goed bereikbaar. De uitvaartverzorgers van Yarden Groningen leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over de locaties voor een uitvaart of opbaring.

Yarden Crematorium Groningen

Yarden Crematorium Groningen kenmerkt zich als rijksmonument met bijzondere architectuur met kenmerkende voorgevel. Het authentieke karakter van het crematorium gaat samen met een warm, sfeervol en eigentijds interieur met een gastvrije uitstraling. De bosrijke omgeving en de ligging aan de rand van de stad Groningen maken het tot een fijne locatie voor een passend afscheid.

Yardenhuis van Groningen

Yardenhuis van Groningen, voorheen Yarden Uitvaartcentrum Groningen, ligt langs de wandelroute van het Groninger Landschap. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze gastvrouw is altijd aanwezig om u vriendelijk en warm te ontvangen. En buiten onze ruime openingstijden zijn er ook mogelijkheden voor bezoek, een plechtigheid of informeel samenzijn.

Uitvaartverzorgers in Groningen

Welke mogelijkheden zijn er voor een begrafenis of crematie in Groningen en omgeving? De ervaren uitvaartbegeleiders van Yarden in Groningen weten het precies. Zij helpen u graag bij het organiseren van een goed afscheid. U bepaalt samen met onze uitvaartverzorger wat u zelf doet en wat wij voor u regelen. Zodat u met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart. Onze complete uitvaartverzorging houdt onder andere in:
  • Regelen van de uitvaartdienst
  • Verzorgen van de overledene
  • Regelen van de bloemen
  • Verzamelen en controleren van de uitvaartmuziek
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden in praktijk brengen
  • Nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in Groningen:

Uitvaart regelen? De uitvaartverzorgers van Yarden ondersteunen u graag. Maak kennis met uitvaartverzorger Lisa Kreeft.

Uitvaart regelen? De uitvaartverzorgers van Yarden ondersteunen u graag. Maak kennis met uitvaartverzorger Lisa Kreeft. Maak kennis
Maak kennis met Fedde de Groot. Ervaren en zorgzame uitvaartverzorger van Yarden in de regio Stad-en-Ommeland.

Maak kennis met Fedde de Groot. Ervaren en zorgzame uitvaartverzorger van Yarden in de regio Stad-en-Ommeland. Maak kennis
Uitvaart regelen? Maak kennis met Wim Hogenkamp, onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Stad-en-Ommeland.

Uitvaart regelen? Maak kennis met Wim Hogenkamp, onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Stad-en-Ommeland. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Dick Huizinga.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Dick Huizinga. Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Groningen

Wilt u weten wat een begrafenis of crematie in Groningen ongeveer kost? Met de uitvaartkostencalculator van Yarden berekent u eenvoudig de kosten van een uitvaart op basis van uw uitvaartwensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Groningen

Wat kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden voor u doen? Wilt u zich voorbereiden op het afscheid van een dierbare? Of op uw eigen overlijden? Onze vrijwilligers helpen u graag. Of het nu voor, tijdens of na de uitvaart is. Vereniging Yarden organiseert ook verschillende activiteiten over dood, afscheid en verlies in Groningen. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen. Om u te helpen, ondersteunen en te inspireren.

Activiteiten in de regio Groningen:

Op dit moment zijn er geen activiteiten in deze regio.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Een goed afscheid helpt je verder. Daarom is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Zodat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat wilt.

Wat zijn uw laatste wensen?

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw persoonlijke uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties.

Onze ervaren uitvaartconsulenten in de regio:

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Jaap-Jan Nienhuis

Uitvaartconsulent Maak kennis
Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Jaap Wolthuis

Uitvaartconsulent Maak kennis
Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Gerben de With

Uitvaartconsulent Maak kennis