Heeft u vragen? Bel
Wij helpen u graag 088 927 3570

Uitvaart regelen in regio Haarlem

Yarden Haarlem verzorgt de uitvaart volledig naar uw wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en kennen de vele uitvaartmogelijkheden in de regio Haarlem. Ze geven u graag een rondleiding op onze uitvaartlocaties en vertellen wat er allemaal mogelijk is. In Haarlem heeft Yarden 2 prachtige uitvaartlocaties: Uitvaartcentrum Kennemerland en Crematorium Haarlem.

Yarden Crematorium Haarlem

Ten noorden van Haarlem vindt u Yarden Crematorium Haarlem. De lichte vertrekken en de warme inrichting zorgen ervoor dat u zich in onze vestiging snel op uw gemak voelt. Afscheidsplechtigheden vinden plaats in de kleine aula en de familiekamer. Grote ceremonies worden gehouden in de aula's van de 2 aangrenzende begraafplaatsen.

Uitvaartcentrum Kennemerland in Haarlem

Hier neemt u in een warm en huiselijke omgeving afscheid van uw dierbare. Onze (24-uurs) opbaarkamers zijn voorzien van een woonkamer zitgedeelte en een aparte kamer. Een comfortabele ruimte om afscheid te nemen geheel in eigen stijl.

Uitvaartverzorgers in Haarlem

Wat moet u allemaal regelen voor een uitvaart? De ervaren uitvaartverzorgers van Yarden Haarlem weten het precies. Zij ondersteunen u graag vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. U bepaalt samen met onze uitvaartbegeleiders hoe de uitvaart ziet. Wat u zelf regelt en wat wij voor u doen. Zo helpt Yarden u bij een goed afscheid. Onze totale uitvaartverzorging houdt onder andere in:
  • Regelen van de uitvaartdienst
  • Verzorgen van het lichaam
  • Regelen van de bloemen
  • Verzamelen en controleren van de uitvaartmuziek
  • Regelen van het papierwerk voorafgaand en na afloop van de begrafenis of crematie
  • De wensen van de nabestaanden in praktijk brengen
  • Nazorg voor de nabestaanden.

Maak kennis met onze ervaren uitvaartverzorgers in regio Haarlem:

Uitvaart regelen? De uitvaartverzorgers van Yarden steunen u graag daarbij. Maak kennis met uitvaartverzorger Marga Konst.

Uitvaart regelen? De uitvaartverzorgers van Yarden steunen u graag daarbij. Maak kennis met uitvaartverzorger Marga Konst. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Nanou Kurstjens.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Nanou Kurstjens. Maak kennis
Maak kennis met Annelies van der Goes. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Haarlem-Amsterdam. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden.

Maak kennis met Annelies van der Goes. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Haarlem-Amsterdam. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden. Maak kennis
Maak kennis met Hellen van Rooij. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Kennemerland. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden.

Maak kennis met Hellen van Rooij. Onze ervaren en zorgzame uitvaartverzorger in de regio Kennemerland. Lees waarom zij uitvaartverzorger is geworden. Maak kennis
Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Wilma Smit - de Waal.

Uitvaart regelen? De betrokken uitvaartverzorgers van Yarden steunen u daar graag bij. Maak een afspraak met uitvaartverzorger Wilma Smit - de Waal. Maak kennis

Kosten van een uitvaart in Haarlem

Hoeveel kost een uitvaart in Haarlem en omgeving? Met de Yarden uitvaartkosten calculator berekent u gemakkelijk en snel de kosten van een begrafenis of crematie op basis van uw wensen. Voor deze kosten kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich voor een goed en waardig afscheid.

  • Ontvang geld, vergoeding via nota's of beide
  • Vrije keuze uitvaart (hoe, waar en door wie)
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd

 

Wat kost een uitvaart?

Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen. De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt.

Met de berekende uitvaartkosten heeft u een indicatie van welk verzekerd bedrag past bij uw wensen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u dit bedrag invoeren in stap 1. Klik op de knop verzekering afsluiten om uw aanvraag te starten.

Bereken mijn uitvaartkosten

Vereniging Yarden Haarlem

Hoe kunnen de vrijwilligers van Vereniging Yarden u helpen bij dood, afscheid of verlies? Wilt u misschien hulp bij het afscheid nemen van een dierbare? Of bij de voorbereiding op uw eigen dood? Onze vrijwilligers helpen om over de dood te praten. Omdat wij vinden dat een goed afscheid helpt bij het verwerken van verlies. Daarom organiseert Vereniging Yarden activiteiten over dood, afscheid en verlies. Zoals lezingen, herinneringsbijeenkomsten en theatervoorstellingen.

Activiteiten in de regio Haarlem

Op dit moment zijn er geen activiteiten in deze regio.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Waar wilt u begraven of gecremeerd worden bijvoorbeeld? Voor uw nabestaanden is het fijn om te weten wat u wilt. Leg daarom uw laatste en uw uitvaartwensen vast. Zodat uw nabestaanden geen moeilijke beslissingen hoeven te nemen, maar met een gerust gevoel uw uitvaart kunnen regelen. Zoals u dat wilt.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw laatste wensen zijn. Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Weet u bijvoorbeeld al of u begraven of gecremeerd wilt worden? Of u de rouwdienst in een uitvaartcentrum of kerk wilt houden? Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen?

Gratis hulp bij het vastleggen van uw wensen

Een Yarden uitvaartconsulent helpt u graag bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Vrijblijvend en kosteloos. Bij u thuis of op een van onze locaties: Uitvaartcentrum Kennemerland en Crematorium Haarlem.

Zelf uw wensen vastleggen

U kunt uw wensen voor uw uitvaart ook zelf vastleggen. Vul vandaag nog online het uitvaartwensenformulier in.

Uitvaartwensen vastleggen

Maak kennis met onze ervaren uitvaartconsulenten in de regio:

Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Rozana Nahar

Uitvaartconsulent Maak kennis
Uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent Cees Demaret

Uitvaartconsulent Maak kennis