"Wij doen er alles aan om u


zo goed mogelijk van dienst te zijn"

"Wij doen er alles aan om u


zo goed mogelijk van dienst te zijn"

WhatsApp Yarden 06 8365 4368

Via WhatsApp krijgt u gemakkelijk en snel, van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, een persoonlijk antwoord op uw vraag. Stuur uw vraag naar 06 8365 4368. Dit mobiele telefoonnummer kunt u niet bellen, alleen WhatsAppen.

Waar u voor kunt WhatsAppen

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Of wilt u meer informatie over de volgende onderwerpen? Dan helpen wij u graag via WhatsApp:

Overlijden melden via 0800 8192

Ons speciale nummer 0800 8192, voor het melden van een sterfgeval, is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het is niet mogelijk om een sterfgeval via WhatsApp te melden.

Hoe WhatsApp werkt

Installeer WhatsApp op uw telefoon voor het versturen van berichten, beelden en filmpjes met uw contacten. Sla het Yarden telefoonnummer 06 8365 4368, eerst op zodat u uw vraag kunt sturen naar Yarden. Yarden beantwoordt uitsluitend uw vraag en zal u nooit proactief benaderen voor commerciƫle doeleinden.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Yarden uitvaartconsulent

Misschien wilt u eens praten over de uitvaart van een dierbare. Dat kan in een persoonlijk gesprek met een van onze uitvaartconsulenten. Dat kost u natuurlijk niets. En ze zijn ook bij u in de buurt.

Zoek een consulent in uw buurt

Uitvaartcentrum met een prachtig uitzicht

Locaties in

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij een locatie in uw buurt?