Informatie voor de pers

Yarden en de media

Yarden wil zo helder mogelijk inzicht geven in het bedrijf en haar dienstverlening. Alle relevante media-informatie vindt u hier. Zoals persberichten en rechtenvrij beeldmateriaal. Voor voorlichting, woordvoering of interview-aanvragen kunt u contact opnemen met persvoorlichting.
Mensen onder paraplu overzien begraafplaats

Persvoorlichting Yarden

Telefoon: 06 45 70 23 54 E-mail: pers@yarden.nl

Beeldbank

Yarden logo

In onze beeldbank kunt u afbeeldingen downloaden, zoals het Yarden logo, foto's van directievoorzitter Ron Bavelaar of van onze uitvaartlocaties.
Dit beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken voor de media.

NAAR DE BEELDBANK

Op onze blog

okt

23

Een waardig afscheid
Uitvaartverzorger Iede Hoorn waardig afscheid

De dood is onderdeel van het leven, daar was Iede zich al vroeg van bewust. Na 10 jaar in de luchtvaart te hebben gewerkt, gooit hij het roer om.

Een waardig afscheid

Social media

Ook via social media houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom het thema afscheid nemen. Lees bijvoorbeeld de informatieve en inspirerende verhalen op onze blog.

Onderwijsproject Yarden olifant en zoo

Onderwijsproject

Met de onderwijsexcursies 'Leven en dood van de olifant en Zoo' wil Vereniging Yarden kinderen leren over leven, dood en afscheid. Het onderwijsproject is een groot succes, aanmelden voor 2017 is helaas niet meer mogelijk. Lees meer

Vereniging Yarden

De Vereniging Yarden zet zich in om mensen te helpen en ondersteunen rondom het laatste afscheid en met het verwerken van het verlies. Met de hulp van onze vrijwilligers, organiseert de vereniging diverse landelijke projecten, zoals het onderwijsproject, maar ook veel lokale bijeenkomsten en lezingen.