"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Yarden uitvaartorganisatie

Met ruim 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna 1 miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Yarden Zakelijk

Yarden biedt veel mogelijkheden om uw eigen onderneming te starten binnen ons specialisme, gecombineerd met de expertise en ervaring van een van de meest toonaangevende uitvaartorganisaties van Nederland. Franchisenemers binnen de uitvaartverzorging kunnen op onze samenwerking rekenen, maar ook voor intermediairs bieden we met onze uitvaartverzekeringen interessante mogelijkheden.

Vrouw op bank zoekt uitvaartverzekering

Word franchisenemer

Sluit u aan bij een groot netwerk met begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra door heel Nederland.

Meld u aan

Intermediair

Onze uitvaartverzekeringen bieden volop mogelijkheden om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meld u aan

Uw eigen uitvaartonderneming starten?

Uw eigen uitvaartonderneming starten?

Lees meer

Werken bij Yarden

Werken bij Yarden is werken bij een bijzondere organisatie met jarenlange ervaring en een goed beloningsbeleid. Werken bij ons kan als werknemer of franchisenemer. Omdat wij zowel uitvaartverzorger als uitvaartverzekeraar zijn, vindt u bij ons een gevarieerd aanbod aan functies.

Vrijwilligerswerk bij Yarden

Onze vrijwilligers bieden nabestaanden emotionele en praktische hulp; voor, tijdens en na het afscheid. Daarnaast maken onze vrijwilligers van Vereniging Yarden de dood bespreekbaar maken door allerlei activiteiten te organiseren. Word vrijwilliger bij Yarden!

Werken bij Yarden

  • Uitvaartverzorger Marnix Hammer

    Yarden uitvaartverzorger
  • Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid.

Ook werken bij Yarden?

Bekijk onze vacatures

Echtpaar regelt een Yarden-uitvaart

Vrijwilliger worden?

Wilt u meer weten over wat onze vrijwilligers precies doen en of het eventueel iets voor u is?

Word vrijwilliger bij Yarden

Geschiedenis en missie

Onze geschiedenis gaat ruim 100 jaar terug naar 2 organisaties die veel invloed hebben gehad op het huidige Nederlandse uitvaartlandschap: Nederlandse Uitvaart- en Verzekerings Associatie en Arbeiders Vereniging Voor Lijkverbranding. Onze ervaring leert dat een afscheid dat volledig recht doet aan de wensen van de overledene, helpt bij het rouwproces. Als maatschappelijke organisatie is het daarom onze missie om een goed en waardig afscheid voor iedereen bereikbaar maken. Want wij geloven oprecht dat een goed afscheid je verder helpt.

jan

22

Informatie over uitvaarten en het coronavirus

Informatie over uitvaarten en het coronavirus

Update 22 januari 2021 - In verband met de recente corona maatregelen die zijn afgekondigd door het ministerie van VWS heeft Yarden maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Informatie over uitvaarten en het coronavirus
  • Wat was het moeilijkste bij het organiseren van een uitvaart in 2020? Hoe gaat een uitvaartorganisatie om met de steeds wisselende maatregelen rondom corona? In een kerstuitzending op Radio 1 blikt Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, terug op het afgelopen jaar. Terugblik op 2020
  • 1 december 2020 – De rechter heeft vandaag uitspraak gedaan in het hoger beroep van 17 november jl. ten gunste van Yarden. De rechter heeft het vonnis afgewezen van het kort geding dat op 11 september jl. plaatsvond. Uitspraak hoger beroep

Klantverslag over 2018

Betekenisvol ondernemen is denken aan nu én aan de toekomst. Bekijk ons online jaarverslag 2018.

BEKIJK HET klantverslag

Verder

Ons nieuwe magazine Verder is uit

Lees Verder online