"Wij doen er alles aan om u


zo goed mogelijk van dienst te zijn"

"Wij doen er alles aan om u


zo goed mogelijk van dienst te zijn"

Voordeel voor leden bij Yarden

Leden profiteren bij Yarden van veel voordelen. Yarden is niet alleen uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger. Yarden is een vereniging die bewustwording bevordert over leven, dood en afscheid. Al meer dan 100 jaar ondersteunen wij bijna 1 miljoen leden voor, tijdens en na de uitvaart.

Uw voordeel als lid van Yarden

Als verzekerde van Yarden bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Jaarlijks organiseren we meer dan 100 activiteiten, bijeenkomsten en lezingen om u zoveel mogelijk hulp te bieden. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Voor u als lid is deelname tot al onze evenementen gratis. Maar u profiteert van meer voordelen.
Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Contact met Yarden

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de voordelen die u bij Yarden ontvangt?

Contact met Yarden

Onze voordelen: exclusieve aanbiedingen voor leden

Inspiratie, informatie en ideeën van Yarden, speciaal voor u. Een selectie van een aantal exclusieve aanbiedingen voor onze leden.

Landelijke herinneringsweken 2016 Yarden

Herinneringsbijeenkomsten

Yarden organiseert 4 keer per jaar herinneringsbijeenkomsten. Op deze dagen openen verschillende Yarden-locaties hun deuren voor mensen die hun dierbaren willen herinneren.

Lees meer

Magazine Verder

Ontvang jaarlijks Verder, het magazine van Yarden vol mooie, inspirerende verhalen over afscheid, verlies en rouw.

Meer over het magazine Verder

Checklist bij overlijden

Als een naaste overlijdt, moet er in een korte periode veel geregeld worden. In onze checklist staan de belangrijkste punten.

Checklist bij overlijden

Gratis bijeenkomsten en activiteiten

De vrijwilligers van Vereniging Yarden organiseren jaarlijks veel voorlichtingsactiviteiten zoals film- en theatervoorstellingen, lezingen en herdenkingsconcerten. Uw voordeel: u kunt al deze bijeenkomsten gratis bijwonen, waar u ook lotgenoten en andere leden ontmoet.

Volg ons op Facebook!

Yarden heeft een eigen Facebook-pagina. Meerdere keren per week plaatsen we hier weetjes, evenementen, foto's, blogs en verhalen. Like en volg onze pagina om op de hoogte te blijven.

Yarden Facebookpagina

okt

6

Tour of Art Flevoland bij yardenhuis van Lelystad

Tour of Art Flevoland bij yardenhuis van Lelystad

Op deze dag neemt yardenhuis van Lelystad deel aan Tour of Art Flevoland, de kunstroute bij uitstek. U bent van harte welkom, onze deuren zijn geopend.

Tour of Art Flevoland bij yardenhuis van Lelystad
  • Tijdens deze open dag laten we belangstellenden graag welke mogelijkheden er allemaal bestaan om voor iedereen een passend, betekenisvol afscheid mogelijk te maken. Yardenhuis van Lelystad neemt deze dag ook deel aan Tour of Art Flevoland. Open dag en Tour of Art Flevoland
  • Na het succes van de vorige jaren, houden we op maandag 3 en dinsdag 4 juni weer rondleidingen over de begraafplaats van Lelystad. Met technische uitleg en verhalen van nabestaanden aan hun overleden geliefden. Vertelavonden begraafplaats Lelystad

Wat bieden we onze leden nog meer?

Yarden zet zich in om een persoonlijk en betekenisvol afscheid voor iedereen mogelijk en betaalbaar te maken. Zodat uw nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Als lid van Yarden heeft u een uitvaartverzekering tegen een aantrekkelijke premie, maar kunt u ook terecht bij onze uitvaartconsulenten voor vragen over uw uitvaartwensen. Op onze blog kunt u allerlei bijzondere en mooie verhalen lezen over diverse uitvaartgerelateerde onderwerpen.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden.

Een flexibele verzekering die u kunt aanpassen aan uw veranderende wensen en situatie. Met mogelijkheid tot vooruitkering van 50% bij ziekte, bijvoorbeeld om extra thuiszorg te krijgen of nog die ene reis te maken.

Meer over de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Yarden vrijwilligers bestuur

Gratis uitvaartconsulent

Voor gratis hulp en voorlichting kunt u bij onze ervaren uitvaartconsulenten terecht. Zij staan u graag bij als u vast wilt nadenken over uw uitvaart of die van een dierbare. Onze uitvaartconsulenten komen vrijblijvend bij u langs.

Maak een afspraak

mrt

19

Wat wilde u worden als u later groot zou zijn?
Wat wilde u later worden? Voetballer?

Herinnert u zich nog wat u vroeger wilde worden? Wat waren uw dromen, waar lagen uw interesses en hoe was u van plan later geld te verdienen?

Wat wilde u worden als u later groot zou zijn?