Reglement begraafplaats en crematorium

Op de Yarden begraafplaats en crematorium overeenkomst is het reglement van toepassing: Reglement begraafplaats en crematorium. Het reglement is als download te vinden bij onze uitvaartlocaties.

Yarden heeft ook natuurlijke begraafplaatsen

Yarden is bevoegd het Reglement en/of de locatie specifieke bepalingen van tijd tot tijd eenzijdig te wijzigen. Rechthebbende wordt tenminste 1 maand voorafgaand aan een dergelijke wijziging door Yarden op de hoogte gebracht en accepteert bij voorbaat dergelijke wijzigingen. Indien Yarden wijzigingen heeft gemaakt in het Reglement en/of de locatie specifieke bepalingen zal Yarden dit kenbaar maken door op deze Yarden webpagina het nieuwe Reglement en/of de nieuwe locatie specifieke bepalingen te plaatsen.

Het reglement als download te vinden bij onze uitvaartlocaties.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden