"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Leden en klanten

Yarden onderscheidt zich door de dienstverlening aan leden en klanten. Daarom voeren we verschillende campagnes rond het thema 'afscheid'. Hierbij stellen wij de klant centraal en hopen we uw verwachtingen te overtreffen.

Campagne ‘Een goed afscheid helpt je verder’

Als dé afscheidsspecialist ondersteunen en inspireren we mensen voor, tijdens en na het afscheid. We helpen een betekenisvol afscheid mogelijk te maken. Want als nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid, helpt dat bij de verwerking van het verlies. Dat proberen we heel Nederland duidelijk te maken met deze campagne.

Meer info over deze campagne:

Radiocommercial een goed afscheid helpt je verder

Yarden in de media

Campagne ‘Heimwee met een glimlach’

Rond Allerzielen (eind oktober en begin november) organiseert Yarden door heel Nederland de Herinneringsweken. Op herdenkingsbijeenkomsten kunnen nabestaanden hun dierbaren gedenken met lichtjes, muziek of een bijzonder optreden. Door deze bijzondere herdenkingsbijeenkomsten te organiseren, hoopt Yarden het heimwee naar overledenen een kleine glimlach te geven. Hieronder vindt u een sfeerimpressie.

Sociaal jaarverslag Herinneringsweken

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden