"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Uitvaartorganisatie

Yarden verzorgt, licht voor en verzekert. We zijn er tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna. Met persoonlijk advies en goede voorlichting. Onze uitvaartverzekering zorgt ervoor dat uw wensen ook financieel mogelijk zijn.

Altijd in de buurt

Met 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen verspreid door heel Nederland is Yarden altijd in de buurt. Onze 900 vaste medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers) en 200 vrijwilligers luisteren graag naar uw wensen. En op onze vestigingen is bijna alles mogelijk. Van uitgebreide catering tot live muziek.

Yarden uitvaartlocaties

Vereniging Yarden

Praten over de dood kan veel troost geven. Daarom maakt Vereniging Yarden de dood bespreekbaar. Onze vrijwilligers organiseren verschillende activiteiten, zoals bijeenkomsten over verliesverwerking, uitvaartvormgeving, reïncarnatie en kinderen en de dood. Als u zich verzekert bij Yarden, wordt u automatisch lid van onze vereniging en kunt u gratis naar alle bijeenkomsten

Bekijk de agenda

BGNU

Yarden is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Deze vereniging vindt het belangrijk dat nabestaanden optimaal worden begeleid in het proces van rouw en afscheid. Het doel van BGNU is u te helpen om een goede, betrouwbare uitvaartonderneming te kiezen. Die uw persoonlijke wensen serieus neemt, met u meeleeft en meedenkt en aan wie u met een gerust hart alle bijkomende formaliteiten kunt uitbesteden.

Meer over BGNU


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

BEZOEK ONZE WEBSITE