"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Uitvaartorganisatie

Yarden verzorgt, licht voor en verzekert. We zijn er tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna. Met persoonlijk advies en goede voorlichting. Onze uitvaartverzekering zorgt ervoor dat uw wensen ook financieel mogelijk zijn.

Altijd in de buurt

Met 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen verspreid door heel Nederland is Yarden altijd in de buurt. Onze 900 vaste medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers) en 200 vrijwilligers luisteren graag naar uw wensen. En op onze vestigingen is bijna alles mogelijk. Van uitgebreide catering tot live muziek.

Vereniging Yarden

Praten over de dood kan veel troost geven. Daarom maakt Vereniging Yarden de dood bespreekbaar. Onze vrijwilligers organiseren verschillende activiteiten, zoals bijeenkomsten over verliesverwerking, uitvaartvormgeving, reïncarnatie en kinderen en de dood. Als u zich verzekert bij Yarden, wordt u automatisch lid van onze vereniging en kunt u gratis naar alle bijeenkomsten

Bekijk de agenda

BGNU

Yarden is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Deze vereniging vindt het belangrijk dat nabestaanden optimaal worden begeleid in het proces van rouw en afscheid. Het doel van BGNU is u te helpen om een goede, betrouwbare uitvaartonderneming te kiezen. Die uw persoonlijke wensen serieus neemt, met u meeleeft en meedenkt en aan wie u met een gerust hart alle bijkomende formaliteiten kunt uitbesteden. Klik hier voor de website van BGNU


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur