"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

Franchisenemer of Intermediair

Interesse om als franchise uitvaartondernemer met ons samen te werken? Of als intermediair, financieel adviseur, tussenpersoon, verzekeringsagent of assurantietussenpersoon? Bij Yarden kunt u rekenen op ondersteuning, expertise en ervaring van 1 van de meest toonaangevende uitvaartorganisaties van Nederland.

Meer informatie over Yarden Zakelijk

Yarden maakt een goed en waardig afscheid van het leven voor iedereen bereikbaar. Een belofte die we bij Yarden alleen waar kunnen maken als we oprecht de wens van onze klanten centraal stellen. Dat doen we dus ook. In onze uitvaartverzorging, voorlichting en uitvaartverzekeringen. 

Of u zich bij Yarden als franchisenemer of intermediair aansluit, samen zijn wij uw klanten zo goed mogelijk van dienst.

Yarden biedt ondersteuning, expertise en ervaring

Neem contact op:

Franchise

Telefoon: 088 927 3169

Intermediair

Telefoon: 088 927 3040

Franchise uitvaartondernemer

Als Yarden franchisenemer combineert u de vrijheid van een eigen uitvaartonderneming met de expertise en ervaring van een top 3 speler in de uitvaartbranche. En u sluit zich aan bij een netwerk van uitvaartondernemers. Yarden biedt landelijke dekking met onder meer begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. En u woont en werkt in uw eigen regio.

Neem contact op met Yarden voor uw zakelijke vragen

De voordelen van samenwerken:

  • U woont en werkt in uw eigen regio
  • U bent zeker van een basisomzet
  • U krijgt uitgebreide ondersteuning als administratie, ICT, marketing en PR

Intermediair of assurantietussenpersoon

Uw klanten zitten bij Yarden goed. Wij bieden uw klanten een flexibele uitvaartverzekering, tegen een scherpe premie. En u kunt rekenen op uitgebreide ondersteuning. Word intermediair van Yarden. Uw vaste account- en deskaccountmanager staan voor u klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

Als franchisenemer of intermediair aansluiten bij Yarden?

De voordelen van samenwerken:

  • Hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke premie
  • Heldere en transparante voorwaarden
  • Ondersteuning vanuit Yarden