"Ik voel me hier welkom


alsof de mensen van Yarden mijn collega's zijn"

"Ik voel me hier welkom


alsof de mensen van Yarden mijn collega's zijn"

Uitvaartondernemer of Intermediair

Wilt u met ons samenwerken? Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u als uitvaartondernemer bij ons terecht als u een familie begeleid in ons crematorium of uitvaartcentrum. Daarnaast kan het zijn dat u met ons in contact staat als intermediair, financieel adviseur, tussenpersoon, verzekeringsagent of assurantietussenpersoon. Bij Yarden kunt u altijd rekenen op ondersteuning, expertise en ervaring van dé uitvaartorganisatie van Nederland.

Meer informatie over Yarden Zakelijk

Yarden maakt een goed en waardig afscheid van het leven voor iedereen bereikbaar. Een belofte die we bij Yarden alleen waar kunnen maken als we oprecht de wens van onze klanten centraal stellen. Dat doen we dus ook. In onze uitvaartverzorging, voorlichting en uitvaartverzekeringen.

Of u zich bij Yarden als uitvaartondernemer of intermediair aansluit, samen zijn wij uw klanten optimaal van dienst.

Intermediair

Uitvaartondernemer

Yarden biedt ondersteuning, expertise en ervaring

Als uitvaartondernemer samenwerken op onze locaties

Elke uitvaart vraagt om een eigen, unieke aanpak. Het is een altijd een samenspel tussen uitvaartondernemer, familie en de plek waar de uitvaartplechtigheid gehouden wordt. Bij Yarden geloven we dat een goed afscheid je verder helpt. De dienstverlening op onze crematoria levert daar een bijdrage aan. We ondersteunen u waar dat nodig is. Dat vraagt om een eigen aanpak en samenwerking met als gezamenlijk doel een uitvaartplechtigheid die een eerbetoon is aan de overledene.

Samenwerken met uitvaartondernemer

Voordelen van samenwerken

  • Ondersteuning bij alle soorten wensen
  • Professionele dienstverlening
  • Uitvaartondernemers waarderen ons met een 9,1

Intermediair of assurantietussenpersoon

Uw klanten zitten bij Yarden goed. Wij bieden uw klanten een flexibele uitvaartverzekering, tegen een scherpe premie. En u kunt rekenen op uitgebreide ondersteuning. Word intermediair van Yarden. Uw vaste account- en deskaccountmanager staan voor u klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

Als franchisenemer of intermediair aansluiten bij Yarden?

Voordelen van samenwerken

  • Hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke premie
  • Heldere en transparante voorwaarden
  • Ondersteuning vanuit Yarden