"Bij Yarden doen ze alles om mij te helpen de uitvaart goed


te laten verlopen"

"Bij Yarden doen ze alles om mij te helpen de uitvaart goed


te laten verlopen"

Uitvaartondernemer en Yarden

Het goed laten verlopen van een uitvaart is een samenspel tussen uitvaartondernemer en crematoria. Wij willen u helpen bij het vlekkeloos laten verlopen van de hele uitvaartplechtigheid, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Wij nemen u graag werk uit handen.

Informatie voor uitvaartondernemers

Een goed en waardig afscheid voor iedereen bereikbaar maken. Dat is waar we het voor doen. Dat is wat we beloven bij Yarden. We willen dit samen met u als uitvaartondernemer doen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich thuisvoelt in ons crematorium of uitvaartcentrum. Alleen zo kunnen we samen de uitvaartplechtigheid laten aansluiten bij de wensen van overledene en nabestaanden.

Kent u Yarden nog niet?

Neem contact op met een locatie bij u in de buurt voor een rondleiding.

Waar staan we voor

Met 24 crematoria door heel Nederland verzorgen we een groot aantal crematies in Nederland. Onze crematoria heten yardenhuis waarmee ze een ruimere functie krijgen. In het yardenhuis is iedereen welkom voor een persoonlijk afscheid, om te herinneren, lotgenoten te ontmoeten en lezingen of voorstellingen bij te wonen.

Geen uitvaartwens is te gek

Geen wens is ons te gek

Geen wens is te gek voor ons. Samen met u kijken we wat er mogelijk is om de uitvaartwensen van de familie echt uit te kunnen voeren. Daarnaast inspireren wij u door niet alledaagse ideeën aan te dragen of met oplossingen te komen waardoor het onmogelijke, toch mogelijk wordt.

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een grote enquête onder uitvaartondernemers en vragen naar hun mening over onze dienstverlening.

Uitvaartondernemers waarderen onze crematoria met een 9,1. De dienstverlening van het personeel krijgt een 9,3 en voor de kwaliteit van onze horeca belonen de uitvaartondernemers ons met een 9,1.

Blogs

jan

27

Genieten!

Enkele momenten waar geprobeerd is weer te geven, dat genieten een kunst is en een voorrecht! Dat genieten energie kan geven en na bewezen dienstverlening, een dankbare herinnering en stimulans is dit werk te blijven doen.

Genieten!

Over onze locaties

Onze crematoria en uitvaartcentra zijn verspreid over heel Nederland en hebben ieder een geheel eigen karakter. Elke locatie biedt optimale gelegenheid aan nabestaanden om afscheid te nemen van hun overleden dierbare. In onze memorabele gebouwen bieden wij de mogelijkheid voor de laatste verzorging en heeft de familie 24 uur per dag toegang toe de opbaarkamers. Alles is persoonlijk en sfeervol ingericht.

Uitvaartlocatie Yarden: aula in Schagen

Memorabele gebouwen

Onze crematoria en uitvaartcentra zijn omgeven door prachtige natuur. Vanuit de aula heeft u zicht op water, het bos of de wijde omgeving. De locaties hebben allen een warme en eigentijdse inrichting. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar; van grote aula tot een kleinere ruimte die aanvoelt als huiskamer, voor een meer intieme bijeenkomst.

Persoonlijk en sfeervol

Als bezoekers en nabestaanden zich prettig voelen in de omgeving waar ze zijn, dan draagt dat bij aan een goed afscheid. We geloven dat met hulp van ons Feeling Enviroment concept onze gasten zich sneller op hun gemak voelen.

Alle ruimtes hebben een persoonlijke, sfeervolle uitstraling. De sfeer en kleuren in de panden ondersteunen de beleving van het afscheid op een positieve manier.

Meer informatie

Alles onder 1 dak

We bieden vaak alle uitvaartdiensten onder 1 dak: van de opbaring tot en met de crematie of begrafenis en eventuele asbestemming. Voor u als opdrachtgever heeft dit als grote voordeel dat u geen extra overplaatsing voor de overledene hoeft te regelen als de opbaring op de uitvaartlocatie is. Ook hoeft het bezoek niet te reizen tussen verschillende locaties. Bovendien leert de familie de locatie kennen, waardoor zij op de dag van de uitvaart op vertrouwd terrein zijn.

Voor uw opdrachtgever

Wij denken graag met u mee, we ontzorgen, maar willen ook inspireren waar dat gewenst is. Wist u bijvoorbeeld dat we op elke locatie uitgebreide catering mogelijkheden bieden? Niets is ons hierin te gek; van cake tot kaviaar of van stroopwafel tot sushi. Bekijk de mogelijkheden van onze catering.

Aula yardenhuis van Brabant

Muziek en beeld

De aula’s van onze crematoria en uitvaartcentra bieden veel mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek en licht, met kleuren en beeld zorgen wij voor een passende omgeving. Muziek speelt een belangrijke rol bij een uitvaart. Daarom is elke locatie voorzien van een goede muziekinstallatie voor een optimale beleving.

Catering

Bij een goed afscheid hoort goed eten en drinken. Naast een koffietafel met cake is er tegenwoordig heel veel meer mogelijk op het gebied van catering. Op elke locatie bieden we uitgebreide mogelijkheden. Bijvoorbeeld luxe toast met heerlijke wijnen of een borrel met bitterballen. Lees meer over het menu, de verschillende arrangementen en cateringmogelijkheden.

Bekijk de cateringmogelijkheden

Uitvaart regelen veel gestelde vragen overleg

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening of zoekt u een specifieke locatie waarmee u een afspraak voor een bezoek wilt maken? Neem dan rechtstreeks contact op met de locatie.