Integratiediner Rotterdam

In alle culturen speelt eten een belangrijke rol en achter elk gerecht schuilt een verhaal. Rotterdam telt zo’n 170 nationaliteiten. Daarom organiseert Yarden Rotterdam op donderdag 11 oktober het 2e Yarden Integratiediner. Deelname is gratis en aanmelden is eenvoudig. Komt u ook?

Eten en kennismaken

Tijdens het diner maakt u kennis met andere Rotterdammers. Aan de hand van alle verschillende maaltijden leert u andere culturen beter kennen en begrijpen. Het belooft een gezellige dag te worden waarbij lekker eten en kennismaking met verschillende culturen centraal staan.

Aanmelden Integratiediner

Meld u aan voor 10 oktober aan via integratiedinerrotterdam@yarden.nl. U hoeft alleen uw naam door te geven en te laten weten met met hoeveel personen u komt. Neem gerust uw kinderen mee, ook voor hen is genoeg te beleven! We hebben plek voor 400 gasten, dus wees er op tijd bij. Wij regelen het eten. U hoeft dus niets zelf mee te nemen.

Programma

17.00 – 17.30 uur: Ontvangst gasten

17.30 – 19.00 uur: Diner

19.00 – 20.00 uur: Afsluiting

Nationaal Integratiediner

Het Yarden Integratiediner is een afgeleide van het Nationaal Integratiediner, een landelijk evenement.

Een verschil is dat wij het eten voor u regelen, u hoeft dus zelf niets mee te nemen. Het Yarden Integratiediner vindt plaats op het terrein van yardenhuis van Rotterdam (Crematorium Rotterdam), Maeterlinckweg 101 in Rotterdam Zuid.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via 010 – 927 2113.