"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartconsulent Jaap Wolthuis

Het opschrijven van uw ideeën is belangrijk, want het uitvoeren van deze wensen door uw nabestaanden is straks hun eerste stap in de rouwverwerking.
Afspraak maken met Uitvaartconsulent Jaap Wolthuis?
L
K

Jaap Wolthuis is een betrokken vrijwilliger die veel weet over uitvaartmogelijkheden en aan wie u vrijblijvend alles kan vragen over dit onderwerp. Hij hoopt u te inspireren, want er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk dan u denkt. Samen kunt u kijken naar welke ideeën bij u passen en waar u zich goed bij voelt, ook als u nu nog niet helemaal weet wat u wilt.

Woont u in de provincie Groningen? Dan kunt u samen met Jaap uw uitvaartwensen vastleggen. Zo geeft u uw nabestaanden later houvast bij het regelen van uw afscheid. Dat kan heel waardevol zijn, want het uitvoeren van die wensen is voor hen de eerste stap in het verwerken van het verlies.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen helpt uw nabestaanden verder in het rouwproces. Het is dus goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Onze uitvaartconsulenten begrijpen dat een persoonlijke uitvaart een kwestie van goede voorlichting is. En die geven ze graag en kosteloos bij u thuis.

Neem nu contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan met Jaap.

Maak een afspraak


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer