Herinneringsconcert met de 3JS

Op zondag 17 juni was het Vaderdag. Denkt u op deze dag extra aan uw vader? Ook als hij er niet meer is? Muziek roept vaak herinneringen op. Met herinneringen houd je iemand bij je, ook als deze persoon er niet meer is. Daarom organiseerden wij op Moederdag een speciaal Herinneringsconcert samen met de 3JS. Een geweldige ervaring met een lach en een traan.

Heeft u ook iemand die u dierbaar is en wilt herinneren met muziek? Het herinneringsconcert met de 3JS kon u exclusief terugkijken op zondag 17 juni. Helaas is het niet mogelijk om de registratie van dit concert op een later moment terug te kijken.

Muzikaal herinneren bij Yarden

Als afscheidsspecialist willen wij nabestaanden ondersteunen bij het verwerken van hun verlies. Zowel voor, tijdens als na het afscheid. Veel mensen hebben behoefte om hun dierbaren te herdenken. Daarom organiseren wij verspreid over het jaar diverse herinneringsbijeenkomsten.

In 2017 hebben we 2 herinneringsconcerten georganiseerd. Samen met Ruth Jacott en De 3 Baritons gaven duizenden mensen online hun herinnering een glimlach. Daarom organiseren we ook dit jaar met Moederdag een Herinneringsconcert.

Juist het levend houden van herinnering aan uw overleden dierbaren, helpt om het verlies van een dierbare te kunnen dragen. Maar ook het maken van nieuwe herinneringen komt aan bod.