Herinneringsconcert met de 3JS

Op zondag 13 mei is het Moederdag. Een bijzondere dag om even stil te staan bij je moeder. Ook als zij er niet meer is. Voor veel mensen roept muziek herinneringen op. Niet voor niets draait bijna iedereen bij de uitvaart een speciaal nummer dat de overledene mooi vond of dat zijn of haar levensmotto was. Daarom organiseren wij op Moederdag een speciaal Herinneringsconcert.

Helaas zijn er geen toegangskaarten meer verkrijgbaar. Wel kunt u op Vaderdag 17 juni a.s. het concert terugkijken op deze pagina. Zo beleeft u dit bijzondere optreden van de 3JS toch mee.

Muzikaal herinneren bij Yarden

Als afscheidsspecialist willen wij nabestaanden ondersteunen bij het verwerken van hun verlies. Zowel voor, tijdens als na het afscheid. Veel mensen hebben behoefte om hun dierbaren te herdenken. Daarom organiseren wij verspreid over het jaar diverse herinneringsbijeenkomsten.

In 2017 hebben we 2 herinneringsconcerten georganiseerd. Samen met Ruth Jacott en De 3 Baritons gaven duizenden mensen online hun herinnering een glimlach. Daarom organiseren we ook dit jaar met Moederdag een Herinneringsconcert.

Juist het levend houden van herinnering aan uw overleden dierbaren, helpt om het verlies van een dierbare te kunnen dragen. Maar ook het maken van nieuwe herinneringen komt aan bod.

Actievoorwaarden