"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Werken bij Yarden

Werken bij Yarden heeft betekenis. Voor onze klanten, uw collega’s en uzelf. Yarden is een maatschappelijke organisatie en biedt betekenisvol werk, goede arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden en loopbaanmogelijkheden. Ook is er volop aandacht voor training en ontwikkeling. Onze organisatiecultuur is gebaseerd op de kernwaarden ‘betrokken, professioneel en waarde toevoegend’.

Werken bij Yarden

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures, voor de vele uitvaartlocaties in heel Nederland of de Yarden Holding B.V. Wij streven ernaar ons personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van de samenleving. Dat betekent dat vrouwen en mannen van alle leeftijden en uit alle windstreken welkom zijn. Werken bij ons kan als werknemer, maar ook als franchisenemer uitvaartzorg of vrijwilliger.

Verder ontwikkelen bij Yarden

Christiaan Koopman en Janet de Vries vertellen hoe het is om voor Yarden te werken. "Bij Yarden heb ik de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen."

Meer over talentontwikkeling

Vacatures

Yarden heeft regelmatig interessante vacatures bij uitvaartzorg, onze crematoria, verzekeringen en de diverse afdelingen van de Yarden Holding B.V., zoals marketing, financiën, IT, inkoop, vastgoed etc. Yarden biedt zowel kansen als u nog weinig werkervaring heeft, maar ook als u als professional toe bent aan een volgende carrièrestap.

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Uiteenlopende functies

U vindt bij Yarden een divers aanbod aan functies, op onze uitvaartcentra en op het hoofdkantoor in Almere.

Bekijk alle vacatures

Helpen bij begrafenis of crematie

Werken als vrijwilliger

Meer belangstelling om vrijwilliger te worden? Dat kan. Vereniging Yarden heeft betrokken vrijwilligers door het hele land.

Lees meer

Over Yarden

Yarden is een van de 3 grootste uitvaartorganisaties van Nederland, met al meer dan 100 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Als werkgever doen we elke dag ons best om een klimaat te creëren – en behouden – waarin medewerkers aantrekkelijk werkgeverschap ervaren. Dat houdt in dat zij met passie, plezier en trots het beste uit zichzelf kunnen halen, voor de klant. Wij hebben hart voor onze klanten én onze medewerkers. We zijn dan ook trots dat wij ons gecertificeerd Top Employer mogen noemen.

Medewerkers aan het woord

Ik kan moeilijk woorden vinden voor wat het werk voor me betekent. Zo mooi is het.

Henny Goldebeld

Uitvaartverzorger

In mijn werk als administratief medewerker heb ik veel contact met zowel nabestaanden als uitvaartondernemers.

Annemieke Bootsveld

Administratief medewerker

Meer persoonlijke verhalen van medewerkers

Betekenisvol ondernemen

In ons dagelijks werk denken we niet alleen aan nu, maar ook aan de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk om betekenisvol te ondernemen en rekening te houden met mens, dier en milieu. In woorden én daden..

Lees meer