"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn

Wilt u uw overleden dierbare opbaren in het uitvaartcentrum? U bent van harte welkom bij het Yarden Afscheidshuis Apeldoorn, een kleinschalige uitvaartlocatie met een huiselijke sfeer. Onze 24-uurs opbaarkamers zijn op elk moment van de dag toegankelijk, zodat u op elk gewenst tijdstip bij uw dierbare kunt zijn.

R

Colijnstraat 51

7331 PJ Apeldoorn

Routebeschrijving
K 06 1130 7544 06 1130 7544
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Ontvangstruimte in uitvaartcentrum Apeldoorn

Ontvangstruimte in uitvaartcentrum Apeldoorn

Uitvaartverzorgers bij uitvaartcentrum Apeldoorn

Ontvangstkamer in uitvaartcentrum Apeldoorn

Praktische informatie
bekijk

Praktische informatie

Algemene informatie
Aantal parkeerplaatsen op terrein 8
Rolstoel aanwezig Ja
Invalidenparkeerplaatsen Ja
Kindervoorzieningen Ja
Familiebezoek Op afspraak of eigen gelegenheid bij 24-uurskamer
Condoleancebezoek Ja, op afspraak.

Uitvaartcentrum Apeldoorn

Op een goed bereikbare plek in Apeldoorn ligt het Yarden Afscheidshuis. Onze kleinschalige uitvaartlocatie heeft een persoonlijke, knusse sfeer en een verrassende inrichting. Vanuit de Huiskamer, waar kleine ceremonies (max.35 pers.) kunnen worden gehouden, heeft u uitzicht op de aangrenzende vijver.

Persoonlijk afscheid

Met zorg en aandacht ondersteunen en begeleiden wij u in de voorbereiding. En naar het moment van afscheid nemen van uw overleden dierbare. Waar dat gewenst is, helpen en inspireren wij u het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarbij kan ook een persoonlijke aanpassing van de ruimte horen. Bij het Afscheidshuis kunt u bloemen, foto’s, tekeningen, kunst of andere persoonlijke voorwerpen in de kamer of tijdens de plechtigheid neerzetten.

Verzorgingsruimte

De laatste verzorging van uw dierbare kan zowel thuis als in ons uitvaartcentrum worden gedaan. In beide situaties kunt u hierbij aanwezig zijn. Als u wilt, kunt u de verzorging ook zelf uitvoeren, samen met onze medewerkers. In ons uitvaartcentrum hebben we een mooie, complete verzorgingsruimte, waar ook rituele bewassing mogelijk is.

Faciliteiten uitvaartcentrum Apeldoorn:

  • 'huiskamerruimte' voor afscheidsceremonie of condoleance;
  • 2 opbaarkamers, 24 uur per dag toegang;
  • verzorgingsruimte;
  • cateringmogelijkheden;
  • voorzieningen voor beeld en geluid;
  • parkeerterrein voor 8 auto's.

24-uurs opbaarkamers

Wilt u uw dierbare graag opbaren in een uitvaartcentrum? Uitvaartcentrum Apeldoorn heeft een tweetal 24-uurskamers en suite waar de overledene in een aparte ruimte kan worden opgebaard. U krijgt een eigen sleutel, waarmee u 24 uur toegang heeft tot het gebouw en de opbaarkamer. Zo kunt u zelf bepalen wanneer en hoe lang u bij uw dierbare blijft.

Onze opbaarkamers zijn warm en sfeervol ingericht met comfortabele stoelen en banken en bieden deels uitzicht over het water langs de Keyersdijk. In de 24-uurskamers kunt u muziek afspelen. U kunt de ruimte ook persoonlijk aankleden met aandenkens of voorwerpen die dierbaar waren voor de overledene, zoals een knuffel of een schilderij.

Verder staat onze Huiskamer tot uw beschikking, waar u koffie, thee en fris kunt gebruiken.

Uitvaart en condoleance

Tussen de 24-uurs opbaarkamers hebben we een gemeenschappelijke woonkamer waarvan u gebruik kunt maken. In deze huiselijke ruimte is een uitvaartceremonie mogelijk voor een kleine groep mensen, tot ongeveer 35 personen. In deze ruimte kunt u ook een condoleance houden, of een samenzijn na de ceremonie.

Catering

Wilt u uw gasten tijdens de condoleance of het familiebezoek graag een hapje en een drankje aanbieden, dan verzorgen wij dit graag voor u. Wij werken met producten van lokale ondernemers. Zo kunnen wij beter voldoen aan de behoeften van al onze gasten. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag.

BEKIJK ONS OVERZICHT ETEN EN DRINKEN

Beeld en geluid

Wilt u tijdens de uitvaart of condoleance muziek afspelen of een presentatie op het scherm laten draaien? Dat kan, zowel met als zonder geluid. In onze eenvoudige huiskamersetting hangt een scherm voor foto's of powerpointpresentaties, en er is een CD-speler aanwezig.

Bloemen afgeven

Bezoekers en bloemisten kunnen bloemen afgeven tijdens openingstijden van het Uitvaartcentrum, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Route

Yarden Uitvaartcentrum Apeldoorn ligt aan de Colijnstraat en is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het uitvaartcentrum is toegankelijk voor rolstoelen, er is ook een rolstoel aanwezig. Op het eigen terrein zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar.

Plan uw route naar Uitvaartcentrum Apeldoorn.

Downloads

Informatieve documenten
Algemene voorwaarden
Reglement
Folder Eten & Drinken bij Yarden
Tarieven Eten & Drinken Yarden uitvaartcentrum Apeldoorn

Uitvaartverzorgers in uw buurt

In mijn werk neem ik niet alleen mijn hoofd mee, maar ook mijn hart. Maak kennis
Uitvaartverzorger Conny Bos Apeldoorn Ik luister eerst naar uw wensen, dan pas wat er kan en mag. Maak kennis
Lisanne Brederveld uitvaartverzorger Deventer Ik help de familie bij het organiseren van een mooi en passend afscheid. Maak kennis
Dit vak kies je niet zomaar; het zit in je. Maak kennis
Op gepaste afstand dichtbij... Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt