"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uw uitvaartwensen

Begraven of cremeren? Koffie met cake of bier met bitterballen? Het Ave Maria of een nummer van Bløf? Weet u wat uw uitvaartwensen zijn? Praat er over met de mensen om u heen. Of leg ze vast voor later. Zo kennen uw dierbaren uw persoonlijke wensen voor de uitvaart, dat biedt rust.

mijn uitvaartwensenformulier downloaden (pdf)

Uitvaartwensen bespreken

Wilt u inspiratie opdoen? Een uitvaartconsulent van Yarden helpt u persoonlijk op weg. Een gratis uitvaartconsulent is iemand die praat over het overlijden, de uitvaart. Zij helpen met het vastleggen van de uitvaartwensen en beantwoorden vragen die u heeft. Onze consulenten geven geen advies over uitvaartverzekeringen.

Afspraakformulier uitvaartconsulent

Onze uitvaartconsulenten komen bij u thuis. Wanneer het u uitkomt. Zonder verplichtingen of kosten. Als u dat wenst, kan het gesprek ook plaatsvinden bij Yarden bij u in de buurt. Dit kan een uitvaartcentrum of crematorium zijn. Hier krijgt u gelijk een indruk van de mogelijkheden.

Uitvaartwensen vastleggen

U kunt uw uitvaartwensen zonder hulp van een Yarden uitvaartconsulent invullen en vastleggen. Daarvoor downloadt u snel en eenvoudig het uitvaartwensenformulier. Het formulier is een invulbare PDF. Deze kunt u opslaan op uw computer. Uiteraard kunt u het formulier ook printen en met pen invullen. Zo bent u bezig met uw uitvaartwensen wanneer dat u uitkomt.

Inspiratie voor uw uitvaart

Er moet veel worden besproken en geregeld voor de uitvaart. Onze ervaring leert dat nabestaanden het vaak moeilijk vinden om keuzes te maken. Vooral als zij niet weten wat de uitvaartwensen van hun overleden dierbare zijn. Welke uitvaartmuziek moet er gedraaid worden? Wel of geen sprekers? Het zijn zaken waar u vooraf over na kunt denken. En die u op papier kunt zetten.

Inspiratie voor uw uitvaart vindt u op onze blog. Of op onze speciale pagina met inspirerende uitvaarten.

Wij kunnen u dit bieden omdat Yarden een vereniging is. Een vereniging met bijna 1 miljoen leden! Yarden maakt de dood bespreekbaar. Dat is onze taak als afscheidsspecialist.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Afspraak met uitvaartconsulent

Gratis advies over wat er mogelijk is rond uw afscheid, of hulp nodig bij het opstellen van uw uitvaartwensen? Onze uitvaartconsulenten helpen u graag.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een uitvaartconsulent bij u in de buurt.

Maak een afspraak

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur