"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

We helpen u met uw verkoop

Als intermediair wilt u graag beschikken over relevante informatie om uw klanten goed advies te geven. Hieronder treft u de mogelijkheden aan die Yarden u en uw klanten biedt. Maakt u van deze mogelijkheden gebruik, dan kunt u erop vertrouwen dat u klanten het juiste product aanraadt.

Onze hulpmiddelen

Iedere uitvaart brengt andere kosten met zich mee. De Yarden Uitvaartverzekering is flexibel genoeg om alles te dekken. Om zeker te zijn dat de uitvaart aansluit op de wensen van uw klanten, hebben we een aantal hulpmiddelen ontwikkeld:

Uitvaartcalculator

Het is heel begrijpelijk dat de meeste mensen geen idee hebben wat een uitvaart kost. Daarom hebben wij de uitvaartcalculator ontwikkeld. Door samen stap voor stap door de wensen van uw klant te lopen, geeft u direct inzicht in het te verzekeren bedrag. Op deze pagina vindt u de premieberekingstool.

Uitvaartwensen

We geven iedereen de mogelijkheid om uitvaartwensen vrijblijvend vast te leggen. Dat is fijn voor nabestaanden, omdat ze dan straks weten wat de uitvaartwensen van de overledene zijn. Daarnaast is het inspirerend om te zien wat er allemaal mogelijk is en maakt het duidelijk welk verzekerd bedrag straks nodig is.

Uw uitvaartwensen vastleggen

Yarden marketingtoolkit

Nieuwe leads genereert u gemakkelijk met de kant-en-klare brieven, advertenties en belscripts die we voor u hebben ontwikkeld. Een aantal middelen kunt u direct downloaden en andere middelen kunt u eenvoudig bestellen, voorzien van uw eigen logo en adresgegevens.


Online kosten van uitvaart uitzoeken

Contact met Yarden

Wilt u meer weten? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoon: 088 927 3040 (Zakelijk intermediair) of per e-mail: salesensupport@yarden.nl

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden