"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Klantverslag over 2017

Een goed afscheid helpt je verder. Dat is onze belofte aan u. Maar maken wij deze belofte ook waar? In dit klantverslag blikken we terug op 2017 en spelen we open kaart. Wat ging er goed? Wat hadden we beter moeten doen? Wat is onze toegevoegde waarde? Dit verslag is onze verantwoording aan u.

Betekenisvol ondernemen

In ons dagelijks werk denken we niet alleen aan nu, maar ook aan de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en rekening te houden met mens, dier en milieu. In woorden én daden.

Hier geloven wij in

Een goed afscheid helpt je verder. Daar zijn we van overtuigd. Maar hoe geeft Yarden hier handen en voeten aan? Voor u onze visie, missie en waarden in één overzicht.

Kijkt u mee in de keuken van onze organisatie?

Ron Bavelaar

Directievoorzitter Yarden

"Mijn vader leeft altijd in mijn hart"

Eind vorig jaar was op social media de Yarden-minidocumentaire te zien over Joyce van Ratingen (22). Haar vader overleed in november 2014 nadat hij was aangereden op zijn fiets. De film was onderdeel van onze online campagne rondom plotseling overlijden.

Zeker jongeren hebben de neiging verdriet en verlies te verstoppen en een masker op te zetten. Joyce rouwt nog steeds, dit gaat in fases. Met haar verhaal wil ze andere jongeren inspireren rouw en verdriet bespreekbaar te maken. Bekijk de mini-docu.

Lees de blog van Gertie Mooren over jongeren en rouw

Als ik op de fiets wind mee heb, denk ik: fijn dat je helpt, pap.

Joyce van Ratingen (22)

Wist u dit al?

Yarden kreeg in 2017 regelmatig media-aandacht. Zoals bij de introductie van onze yardenhuizen, de lancering van Yarden Pro, een handige tool voor onze assurantietussenpersonen en de voorbereidingen voor ons multicultureel yardenhuis Amsterdam Zuidoost. In ons klantverslag vindt u een greep uit het nieuws over ons in 2017.

Download Yarden Klantverslag 2017

Klantverslag over 2016

Benieuwd naar Yarden in 2016? Download het Yarden Klantverslag 2016


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden