"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Voor alle informatie die u zoekt over de invulling van uw uitvaart kunt u terecht in ons uitvaartinformatiecentrum. Maar ook voor vragen die u voor of na de uitvaart eventueel nog heeft, staan wij voor u klaar. Of gewoon voor een 'bakkie troost'.


Hoek van Holland, uitvaartverzorger John Heskes

Yarden Uitvaartzorg: Bakkie Troost

Yarden Uitvaartzorg: Bakkie Troost

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om invulling te geven aan het afscheid. Of het nu gaat om wat u vooraf kunt regelen voor uw nabestaanden of geinspireerd wilt worden over de invulling van de uitvaartplechtigheid. Voor al deze vragen kunt u vrijblijvend terecht in ons uitvaartinformatiecentrum in Hoek van Holland.

Maar ook voor gewoon een bakkie troost kunt u bij ons terecht. Na het afscheid ervaren nabestaanden vaak minder aanloop terwijl er nog veel behoefte is aan een gesprek. Bij Bakkie Troost vindt u een luisterend oor. Wellicht mensen die hetzelfde doormaken als u.

Met of zonder afspraak, u bent altijd welkom om onder genot van een kopje koffie 'Bakkie Troost' uw vragen, wensen op gebied van de uitvaart met ons te bespreken.

Wilt u een afspraak maken bel dan 06 2026 8768.

Hoe wenst u uw uitvaart?

U kunt met ons uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen, een uitvaartwensen boekje meenemen. Maar ook een voorbespreking van de uitvaart inclusief het opstellen van de daarmee gepaard gaande kosten behoort tot de mogelijkheden. Is een bezoek aan het uitvaartinformatiecentrum niet meer mogelijk dan maken wij graag een afspraak op een door u te verkiezen locatie. In het uitvaartinformatiecentrum vindt u tevens informatiemateriaal en boeken rondom levenseinde en uitvaart. Ook voor nabestaanden biedt deze locatie mogelijkheden. Graag nemen wij tijd voor u daar waar u elders met uw vragen of gevoelens niet (meer) terecht kunt.

Kunnen wij na de uitvaart nog iets doen?

Ook na uitvaartplechtigheid biedt John Heskes Uitvaartzorg nabestaanden ondersteuning bij hun rouw- en verliesverwerking. Wij kunnen u helpen bij praktische zaken, zoals het doorverwijzen naar experts om financieel inzicht te verkrijgen of bijvoorbeeld de erfenis af te wikkelen. Ook ondersteuning, doorverwijzing op het gebied van emotionele nazorg behoort tot de mogelijkheden.

Nagedachtenisvormen

Wij kunnen u adviseren inzake asbestemming en nagedachtenisvormen, grafmonumenten en grafartikelen. Daarnaast organiseren wij lezingen en door het jaar heen diverse herdenkingsactiviteiten.

Tevens organiseren wij workshops waarbinnen u actief, samen met lotgenoten aan de gang kunt; denk hierbij aan bloemschikken, kookworkshops, knutselen en wandelen.

Graag nemen wij de tijd voor u.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost is een initiatief van Yarden & John Heskes

Uitvaartverzorgers in uw buurt

Uitvaartverzorger John Heskes Ik geef u ruimte voor uw eigen ideeën. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt