Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.



Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Vroeg of laat nemen we allemaal een keer afscheid van iemand die ons dierbaar is. Hoe verdrietig ook, het kan geen kwaad daar nu alvast bij stil te staan. Bijvoorbeeld over de invulling van de begrafenis of crematie, de keuze van begrafenismuziek of een persoonlijke rouwkaart. Voor inspiratie en informatie bent u welkom in het uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost, van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg. Of voor gewoon een ‘bakkie troost’.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

0
R

Rietdijkstraat 70

3151 GK Hoek van Holland

Routebeschrijving
M Stel uw vraag via ons vragenformulier

Informatie en inspiratie voor het afscheid

Er zijn heel veel mogelijkheden om invulling te geven aan een begrafenis of crematie. Voor meer informatie of inspiratie op het gebied van afscheid en uitvaartmogelijkheden, kunt u vrijblijvend langskomen in ons uitvaartinformatiecentrum ‘Bakkie Troost’, aan de Rietdijkstraat in Hoek van Holland. Of het nu gaat om wat u vooraf kunt regelen voor uw nabestaanden of dat u inspiratie zoekt voor de invulling van de uitvaartdienst.

...of een bakkie troost


Ook voor ‘gewoon’ een bakkie troost kunt u bij ons terecht. Soms ervaren nabestaanden na de uitvaart minder ‘aanloop’ van familie en vrienden, terwijl er nog veel behoefte is aan een gesprek. Bij Bakkie Troost vindt u altijd een luisterend oor. Wellicht van mensen die precies hetzelfde doormaken als u.

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost is een initiatief van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg.

Asbestemming en nagedachtenis

Nagedachtenisvormen


Bij Bakkie Troost kunnen we u adviseren over asbestemming, nagedachtenisvormen, grafmonumenten en grafartikelen. Ook organiseren wij door het jaar heen lezingen en diverse herdenkingsactiviteiten, maar ook workshops waarin u actief aan de slag kunt, samen met lotgenoten. Denk daarbij aan bloemschikken, kookworkshops, knutselen en wandelen.

Route en contact

Met of zonder afspraak, u bent altijd welkom om uw vragen of wensen op het gebied van uitvaart en afscheid met ons te bespreken. De koffie staat klaar. Een afspraak maken kan ook.

BEL: 017 424 8763

Plan hier uw route naar Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost.

Uw eigen uitvaartwensen

Heeft u ideeën over uw eigen uitvaart? U kunt uw uitvaartwensen met ons bespreken en ze vastleggen, of een uitvaartwensenboekje meenemen om er thuis op uw gemak over na te denken. Maar ook een gesprek over de invulling van de begrafenis of crematie, met daarbij een indicatie van de daarmee gepaard gaande kosten, behoort tot de mogelijkheden.

Kunt u ons uitvaartinformatiecentrum niet (meer) bezoeken? Dan maken wij graag een afspraak op een door u gekozen locatie.

Voor nabestaanden

Kunnen wij na de uitvaart nog iets voor u betekenen? Misschien heeft u nog vragen na de uitvaart? John Heskes Uitvaartzorg biedt nabestaanden ondersteuning bij rouw- en verliesverwerking. We kunnen u helpen bij praktische zaken. Zoals het doorverwijzen naar experts om financieel inzicht te krijgen of bijvoorbeeld naar een notaris voor de afwikkeling van de erfenis. Ook andere ondersteuning, zoals doorverwijzing voor emotionele nazorg, behoort tot de mogelijkheden.

In ons uitvaartinformatiecentrum vindt u tevens informatiemateriaal en boeken rondom levenseinde en uitvaart. Graag nemen wij de tijd voor u, als u elders niet (meer) met uw vragen of gevoelens terecht kunt.

Checklist overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Om u een idee te geven van de globale kosten die komen kijken bij een uitvaart, verwijzen wij u graag naar onze uitvaartkostencalculator. Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde kosten.

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 017 424 8763

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Wij bespreken graag uw wensen voor een uitvaart in Uitvaartinformatiecentrum Bakkie Troost

Neem contact met ons op en plan een afspraak Direct afspraak maken