"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden wil helpen de dood bespreekbaar te maken en ervoor zorgen dat niemand de dood alleen hoeft te verwerken. De dood maakt onderdeel uit van ons leven, maar we weten dat het geen makkelijk onderwerp is om over te praten. Terwijl praten over het levenseinde, sterven en de pijn om het verlies, de dood een stukje draaglijker kan maken.

Wij zijn er voor iedereen. Voor, tijdens en na het afscheid. Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben. Onze betrokken vrijwilligers bieden een luisterend oor op een wijze die bij iemand past. Of dit nu persoonlijk, per telefoon of chat is. Of we iemand kunnen helpen door hem samen te brengen met lotgenoten of praktische informatie kunnen aanreiken.

Vereniging Yarden maakt de dood doodgewoon en helpt iedereen op een passende wijze als het gewoon heel moeilijk is om de juiste weg te vinden. Samen zorgen we er voor dat niemand de dood alleen hoeft te verwerken.

Informatie over Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben. Doodgewoon. Jouw steun. Jouw wegwijzer. Bezoek onze website: vereniging-yarden.nl.

Doodgewoon

Bij Vereniging Yarden staan we voor je klaar. Letterlijk met onze hulpverleners en op deze website met verhalen, tips en informatie.

Meer informatie

Ondersteuning voor, tijdens en na de uitvaart

Om u na het laatste afscheid te ondersteunen, staan we nabestaanden persoonlijk bij. U kunt ook bij ons terecht om te praten over uw verlies via onze rouwchat.