"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

"Het heeft me zo geholpen om


tijdens activiteiten lotgenoten te ontmoeten"

Nazorg bij overlijden

Verder na een afscheid

Een verlies is heel ingrijpend. Iedereen gaat er op een andere manier mee om. De rouw begint voor veel nabestaanden pas na de uitvaart. Juist als de aandacht van anderen en de grootste drukte voorbij zijn, is het verlies extra voelbaar. We willen u graag ook na het afscheid verder helpen.

Hulp na afscheid

Ook na een afscheid staan wij graag voor u klaar. Onze nazorgconsulenten bieden steun bij de verwerking van verdriet. Zij hebben veel ervaring met het voeren van gesprekken en het begeleiden van mensen in zo’n situatie. En onderzoeken of eventueel professionele hulp nodig is of helpen hen voorzichtig de draad weer op te pakken. Heeft u ons nodig? Dan zijn wij er voor u.

Praten over verlies

Verlies kent vele vormen. Het is niet alleen een dierbare die sterft, maar ook het verlies van gezondheid, werk of een relatie. Erover praten kan helpen bij de verwerking. Heeft u behoefte om met iemand anders over verlies te praten? Dan kunt u terecht bij de anonieme chat Praten over verlies. U kunt uw vragen stellen en hart luchten bij deskundige vrijwilligers.

Fijn om te kunnen chatten en gehoord te worden. Ik sta er niet alleen voor."

Lees meer over onze chat Praten over verlies.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

Vereniging Yarden is dé wegwijzer voor alles rondom de dood: het online startpunt voor informatie, inspiratie, vragen en hulp voor alle zaken die met de dood te maken hebben.

Bezoek onze website