"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

"Onze vereniging is springlevend,


laten we dat samen zo houden!"

Word vrijwilliger bij Yarden

Zo’n 200 vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor Yarden. Onze vrijwilligers zijn er voor anderen die een verlies te verwerken hebben en een moeilijke tijd doorgaan. Zij bieden hen graag emotionele of praktische hulp; voor, tijdens en na het afscheid. Ook bieden zij een helpende hand bij het organiseren van activiteiten op het gebied van voorlichting en bewustwording. Hierdoor maken wij de dood bespreekbaar.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wilt u ook nabestaanden steun bieden in een moeilijke periode, voor, tijdens en na de uitvaart?

Meld u aan als vrijwilliger

Uw rol als vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Yarden kunt u op verschillende gebieden iets betekenen voor een ander. Samen kijken wij met u naar waar u goed in bent en waar uw interesses liggen. Wij zijn actief in heel Nederland, zo is er altijd iets in uw eigen regio en in uw eigen tijd mogelijk.

Maak kennis met vrijwilligers van Yarden

Bekijk korte filmpjes van onze vrijwilligers. Zij vertellen over wat zij doen en wat hen inspireert.

Vrijwilligersfuncties

De vrijwilligers van Yarden zijn actief in heel Nederland en op verschillende gebieden. Lees hieronder meer over de 3 richtingen waarin Yarden vrijwilligersfuncties biedt.

1. Hoofdbestuur & Ledenraad

Om ervoor te zorgen dat Yarden Vereniging goed geleid wordt en de belangen van de leden worden beschermd, zijn er 2 bestuursorganen actief: het hoofdbestuur en de ledenraad.

Meer over Yarden Hoofdbestuur & Ledenraad

2. Voorlichting & Bewustwording

Een belangrijke doel is de dood bespreekbaar maken. Wilt u graag voorlichting geven of bijeenkomsten organiseren? Misschien is een vrijwilligersfunctie binnen het Regionaal Activiteitenbestuur iets voor u.

Meer over Yarden Voorlichting & Bewustwording

3. Nazorg

Wij zijn er in tijden dat nabestaanden het moeilijk hebben. Wilt u hulp bieden bij rouwverwerking en het verlies van nabestaanden dragelijker maken? Overweeg dan een vrijwilligersfunctie in nazorg.

Meer over Yarden Nazorg

Aanmelden als vrijwilliger

Heeft u interesse, dan kunt u zich op deze website aanmelden als vrijwilliger. Wij nemen daarna telefonisch contact met u op voor een intakegesprek. Daarna volgt een afspraak waarin we gezamenlijk kijken naar uw interesses, krachten, passies en ervaring. En welke rol bij Yarden daar goed op aansluit. Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

  • Edward Boon: 06 2001 5233
  • Wouter van der Kort: 06 4570 2336

Vrijwilliger en uw UWV uitkering

Yarden is niet aangewezen als een ANBI instelling en voldoet niet aan de SBBI regels. Het vervullen van vrijwilligerswerk bij Yarden kan gevolgen hebben voor de hoogte van uw WW-uitkering. Bekijk de UWV film voor meer informatie.


Yarden werkt veel met vrijwilligers

Ook vrijwilliger worden?

Voor meer informatie of om u meteen aan te melden als vrijwilliger, bel gratis 0800 1292 of stuur een e-mail naar wordvrijwilliger@yarden.nl.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Yarden Vereniging

Yarden Vereniging heeft als doel om u voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk te helpen, ondersteunen en te inspireren. Hiervoor organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks ruim 100 activiteiten.

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m zo)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08:00-17:00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur