"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Gratis uitvaartconsulent

Onze uitvaartconsulenten staan u graag bij als u alvast wilt nadenken over de invulling van uw eigen uitvaart. Ze hebben veel ervaring en helpen u met het in kaart brengen van de uitvaartwensen. Gratis en objectief. Interesse in een persoonlijk gesprek met een uitvaartconsulent? Maak een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN UITVAARTCONSULENT

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen, helpt nabestaanden in het rouwproces. Daarom is het goed om uw persoonlijke uitvaartwensen, of die van een dierbare, nu alvast in kaart te brengen. Zo zijn u en uw naasten goed voorbereid op het afscheid. De uitvaartconsulenten van Yarden weten wat er allemaal mogelijk is en informeren u graag. Onze uitvaartconsulenten zijn vrijwilligers die vanuit hun betrokkenheid mensen willen helpen. Ze weten hoe belangrijk een goed afscheid is voor de nabestaanden.

Onze vrijwillige uitvaartconsulenten

De uitvaartconsulenten van Yarden zijn allemaal gedreven vrijwilligers. Ze zijn discreet en objectief en weten veel over uitvaartmogelijkheden en uitvaartlocaties. Ze geven bruikbare tips en helpen u met hun ervaring graag uw uitvaartwensen in kaart te brengen. Ook als u nog niet helemaal weet wat u wil. Met hun ervaring adviseren onze uitvaartconsulenten over praktische zaken, geven ze suggesties en ideeën..

Uitvaartwensen vastleggen

In een persoonlijk gesprek kan de uitvaartconsulent alles met u doornemen rond uw eigen uitvaart of die van een dierbare. Hij of zij is goed op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is en kan goed helpen uw uitvaartwensen in kaart te brengen. Met behulp van de uitvaartconsulent, kunt u de wensen voor uw uitvaart vastleggen in het uitvaartwensenformulier.

Het formulier biedt nabestaanden houvast bij het regelen van het afscheid. Dat geeft u een gerust gevoel. Als u er niet helemaal uitkomt bij het invullen, kan de uitvaartconsulent tips geven. Het gesprek met de uitvaartconsulent is geheel vrijblijvend.

Word uitvaartconsulent!

Lijkt het u wat om uitvaartconsulent te worden? We zoeken in heel Nederland vrijwilligers. Meer informatie over werken als uitvaartconsulent.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Uitvaartconsulent in uw buurt

Onze uitvaartconsulenten zijn ook actief in uw regio en komen graag bij u langs.

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer