"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"
Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Yardenhuis Reestborgh

Yardenhuis Reestborgh, voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Reestborgh, ligt aan de noordkant van Meppel. Met de prettige uitstraling, het sfeervolle interieur en onze gastvrije medewerkers doen wij ons best om u zich bij Reestborgh snel op uw gemak te laten voelen.

R

Edison 1

7942 DE Meppel

Routebeschrijving
K 052 225 3071 052 225 3071
p

Stel uw vraag via ons

vragenformulier

Praktische informatie

Crematorium Meppel

Voor een afscheidsdienst bij yardenhuis Reestborgh kunt u kiezen uit verschillende ruimtes. De grote aula heeft plaats voor meer dan 175 bezoekers (120 vaste zitplaatsen), de koffiekamer voor 250 bezoekers (90 zitplaatsen). U kunt ook kiezen voor een familiekamer met ruimte voor maximaal 15 personen. Waar u ook voor kiest, onze medewerkers zetten zich volledig in om een sfeer te creëren die past bij de nabestaanden en het karakter van de uitvaart.

Uitvaartcentrum Meppel

Ons uitvaartcentrum beschikt over 5 opbaarkamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn voor nabestaanden. Zo kunt u op uw eigen wijze afscheid nemen van uw dierbare. Verder beschikken we over meerdere condoleanceruimtes, voor kleine tot hele grote groepen.

Het uitvaartcentrum is goed toegankelijk, ook met een rolstoel. En we beschikken over 3 invalidenparkeerplaatsen. In de hal van de opbaargelegenheden en in de koffiekamer is een speelhoek voor de kleinste nabestaanden.

Samengevat beschikt yardenhuis Reestborgh onder andere over:

Condoleance en catering

Tijdens een familiebezoek of condoleance kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden we culinaire arrangementen, die passen bij een sfeervol afscheid. Om te zorgen dat u voldoende tijd krijgt om afscheid te nemen, reserveren we ruim de tijd voor aula en condoleance. In overleg en tegen extra kosten is het vaak mogelijk deze tijden uit te breiden.

Bekijk ons overzicht eten en drinken

Asbestemming en nagedachtenis

Na de crematie wordt de as minimaal 1 en maximaal 6 maanden gratis bewaard in een asbus in de algemene nis van ons crematorium. Hierna kunt u de as zelf een definitieve, persoonlijke bestemming geven. U heeft tot 6 maanden de tijd om na te denken over de definitieve asbestemming. Na deze 6 maanden kan de bewaartermijn tegen extra kosten steeds worden verlengd met 1 of 5 jaar.

Beslissen over de asbestemming kan lastig zijn. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u de verschillende nagedachtenisvormen zien, zoals bijvoorbeeld een urn of een sieraad. Zo kunt u een nagedachtenisvorm kiezen die bij u past en kunt u uw dierbare op een mooie, persoonlijke manier gedenken. Bel gerust voor een afspraak.

Beeld & geluid

U kunt bij ons CD's en DVD's afspelen. Muziek kunt u op CD of USB-stick of via de mail aanleveren. Door de week de muziek graag 24 uur van tevoren aanleveren, in het weekend 48 uur van tevoren. Het crematorium beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u graag.

Uitvaartmuziek


U kunt uw muziek nu heel eenvoudig naar uzelf en/of de uitvaartlocatie versturen via onze website. Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u een uitgebreid aanbod van de mooiste afscheidsliedjes. U kunt zoeken, luisteren en een muziekselectie maken en deze direct versturen. De aula beschikt overigens over presentatiemogelijkheden. Beamer en laptop zijn aanwezig.

LUISTER, KIES EN VERSTUUR UW MUZIEK

Opname van de plechtigheid


Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk. In het kader van privacywetgeving adviseren wij u de opname uitsluitend te vertonen in huiselijke kring.

Route en contact

U kunt Yardenhuis Reestborgh het beste met de auto bereiken. Volg de volgende route:
1. Neem de Burgemeester Knopperslaan en Ceintuurbaan naar de Zomerdijk
2. Ga na 2 kilometer verder op de Zomerdijk
3. Sla na 1,1 kilometer linksaf naar de Zomerdijk
4. Sla na 700 meter rechtsaf naar de Archimedon
5. Ga na 200 meter rechtsaf naar de Edison
6. Sla na 150 meter linksaf. Yardenhuis Reestborgh bevindt zich aan de rechterkant.

Het adres dat u kunt gebruiken voor de navigatie is: Edison 1, 7942 DE Meppel.

Plan hier uw route naar Yardenhuis Reestborgh

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL: 052 225 3071

Praktische informatie
bekijk
Tekst

Een uitvaart bij Yardenhuis Reestborgh

Yardenhuis Reestborgh biedt u de ruimte afscheid te nemen op de manier die u wilt. Een goed afscheid helpt je verder, daar zijn wij van overtuigd. En voor dat afscheid van uw dierbare is vaak meer mogelijk dan u denkt. Legt u daarom uw persoonlijke ideeën vooral aan ons voor, zodat we met u mee kunnen denken en u advies kunnen geven. Hierboven hebben we de mogelijkheden van ons crematorium en uitvaartcentrum op een rij gezet. Onze medewerkers zijn er om u daarin te ondersteunen.

Checklist bij overlijden

Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, hebben wij een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van een uitvaart

Bij een uitvaart komen veel kosten kijken. Deze zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u begraven of gecremeerd wilt worden. Raadpleeg onze uitvaartkostencalculator om een goed beeld te krijgen van de gemiddelde kosten voor een uitvaart op basis van uw wensen. Deze calculator geeft een overzicht van de mogelijke kosten.

360 graden tour

Wilt u binnenkijken bij het crematorium en uitvaartcentrum? Volg de digitale rondleiding en bekijk het gebouw vanuit 360 graden.

Of bekijk met ondertaande video hoe ons crematorium en uitvaartcentrum er van binnen uitzien:

We zijn er voor u

Onze betrokken en professionele medewerkers staan voor u klaar en geven u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL 052 225 3071

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We stellen vragen, helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

Vrijblijvende kennismaking

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken uw wensen
  • Schept rust en ruimte

Andere uitvaartlocatie

Yarden heeft ook de volgende uitvaartlocaties in de regio Meppel:

  • Yardenhuis Zevenberg
  • Yardenhuis Schoterhof

Downloads

Aanvraagformulier crematie bij yardenhuis Reestborgh
Informatiekaart uitvaartcentrum yardenhuis Reestborgh
Informatiekaart crematorium yardenhuis Reestborgh
Mogelijkheden bij asbestemming yardenhuis Reestborgh
Belangrijke informatie voor de opdrachtgever van een crematie
Algemene voorwaarden uitvaartfaciliteiten
Reglement
Tarieven crematorium 2023
Tarieven horeca 2023
Tarieven uitvaartcentrum 2023
Huisregels crematoria 2023
Brochure eten en drinken

Uitvaartverzorgers in uw buurt


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Yarden bij u in de buurt