"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

"Ik heb een eigen accountmanager


bij Yarden, wat een luxe!"

Formulier franchisenemer bij Yarden

Heeft u interesse om franchisenemer te worden bij Yarden? Vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor een afspraak.

Max. 6 MB

Toelichting

  • Het doel van de registratie van uw gegevens is het kunnen beschikken over informatie die noodzakelijk is voor een verantwoorde uitoefening van onze dienstverlening.
  • De door u verstrekte gegevens worden door ons gebruikt ten behoeve van de selectie van franchisenemers voor de formule waarvoor u zich kandidaat heeft gesteld. Uw gegevens kunnen worden opgenomen in de databank van Koelewijn & Partners.
  • Zonder uw toestemming worden uw personalia niet doorgegeven aan derden.
  • De persoonsregistratie is conform de Wet op Persoonsregistratie (WPR) en is derhalve ook aangemeld bij de Registratiekamer onder nummer P-0011.086.
  • Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden voor het uitvoeren van opdrachten door Koelewijn & Partners B.V., die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort.

Yarden wint NFV Franchise Trofee 2016, dé vakprijs voor franchiseformules.

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden