Veelgestelde vragen

3
Verfijn het onderwerp
3
Verfijn het onderwerp
3
Verfijn het onderwerp
terug
Over mijn verzekering
4
Wat is uw vraag over 'Voorwaarden'?
terug
Voorwaarden
 • Wat zijn de acceptatievoorwaarden?

  Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

  Heeft u een lopende uitvaartverzekering bij Yarden en wilt u bijvoorbeeld het verzekerd bedrag verhogen of uw kind gratis laten meeverzekeren? Dan stelt Yarden altijd drie gezondheidsvragen.
  Deze gezondheidsvragen dient u voor alle verzekerden, inclusief gratis meeverzekerde kinderen, te beantwoorden. Ieder kind is een aparte verzekerde.

  1. Bent u de afgelopen tien jaar behandeld voor of heeft u de afgelopen tien jaar klachten gehad van een hart- of vaataandoening, suikerziekte, een kwaadaardige, neurologische of psychische aandoening?

  2. Bent u in de afgelopen 5 jaar behandeld voor of heeft u klachten gehad van hartkloppingen, een aandoening van zenuwen en/of hersenen, een aandoening van de nieren, lever, darm, longen, een bloedziekte, een verslavingsziekte?

  3. Heeft u het afgelopen jaar een consult bij een medisch specialist gehad of is er sprake van een verwijzing naar een medisch specialist?

  Bovenstaande vragen zijn onderdeel van de medische acceptatie en u bent verplicht deze vragen volledig naar waarheid te beantwoorden. Anders kunnen we uw aanvraag helaas niet afronden. Voorwaarde voor acceptatie is dat iedere vraag met een nee beantwoord kan worden.

 • Wat zijn distributiekosten? En waarom moet ik die betalen?
 • Hoe werkt de kostenstijging?