Veelgestelde vragen

3
Verfijn het onderwerp
3
Verfijn het onderwerp
3
Verfijn het onderwerp
terug
Over mijn verzekering
4
Wat is uw vraag over 'Kind meeverzekeren'?
terug
Kind meeverzekeren
 • Wat is het verschil tussen de gratis kinderverzekering en een eigen verzekering voor mijn kind?

  Tussen de gratis kinderverzekering en een eigen verzekering voor uw kind bestaat het volgende verschil. De gratis kinderverzekering is een service van Yarden. Bij een zelfstandige verzekering voor uw kind betaalt u premie voor het kind. 

  De gratis kinderverzekering eindigt, afhankelijk van de verzekering van de ouders, in de maand waarin uw kind 18 of 21 wordt. Ook stopt de gratis verzekering als de verzekering van de ouders beëindigd wordt, bijvoorbeeld bij het overlijden van de ouder die verzekerd is. 

  Als u meteen een zelfstandige verzekering voor uw kind afsluit, is de premie lager dan wanneer u eerst gebruik maakt van de gratis kinderdekking. Hoe jonger het kind is waarvoor u een polis afsluit, hoe voordeliger de premie.

  Kiest u ervoor om een eigen uitvaartverzekering tegen premiebetaling af te sluiten voor uw kind(eren) van jongs af aan? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt in dit geval kiezen voor een nieuwe uitvaartverzekering bij DELA. U kunt een eigen polis voor uw kind afsluiten, maar u betaalt zelf nog zijn/haar premie. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van DELA via 040 260 16 36. Wilt u eerst meer lezen over het DELA UitvaartPlan? Kijk dan op DELA.nl.

 • Is mijn ongeboren kind gratis meeverzekerd?
 • Is mijn kind gratis meeverzekerd?
 • Hoe kan ik mijn kind een eigen uitvaartverzekering geven?
 • De gratis verzekering van mijn kind vervalt. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind een eigen polis krijgt?